U Negotinu 86 aktivnih slučajeva korona virusa, a u Boru 72 1Foto: BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV/DS

U opštini Negotin je prema informacijama tamošnjeg Zdravstvenog centra, od petka zaključno sa nedeljom, od 213 ukupno obrađenih testova registrovano 25 novih slučajeva pozitivnih na Кovid-19.

Opštinski Štab za vanredne situacije saopštio je takođe da se    broj aktivnih slučajeva povećao na 86, kao i da je na kovid odeljenju negotinskog Zdravstvenog centra hospitalizovan jedan pacijent pozitivan na korona virus.

Tokom proteklog vikenda u kovid ambulanti obavljena su 74 pregleda, a u pedijatrijskoj kovid ambulanti pregledano je 28 pacijenata.

Prema podacima nadležnih, u negotinskoj opštini je od poečtka pandemije korona virusom zaraženo 2.707 osoba, a od početka ovog meseca kod 90 osoba je potvrđeno prisustvo korona virusa.

Uvećan je i broj aktivno zaraženih u Boru.

Prema podacima zaječarskog Zavoda za javno zdravlje „Timok“ evidentirano je  osam novih slučajeva virusa korona i na teritoriji grada su 72 aktivna slučaja virusne infekcije.

Gradski Štab za vanredne situacije saopštio je takođe, da u bolnici u Boru nema hospitalizovanih bolesnika  koji su pozitivni na virus, dok su u kovid ambulanti „Rudar“, od poslednjih informacija, zabeležena 22 pregleda pacijenata sa potencijalnim simptomima virusa, kao i devet kontrolnih pregleda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari