U Novom Sadu počela izradnja još 438 stanova za pripadnike službi bezbednosti

Ostavite komentar


  1. Još jedna vrsta podmićivanja ljudi iz Vučićevih službi bezbednosti. Već viđeno širom Srbije, sada i u Novom Sadu. Diktator ih tako kupuje da kada se digne „kuka i motika“ bude imao ko da ga brani ili sa mu u najgorem slučaju omogući begstvo iz Srbije. On, tako izgleda, od sudbine svog bivšeg šefa Slobodana Miloševića nije ništa naučio. I Sloba se uzdao u vojsku, policiju i Legijine „beretke“. A ko ga je prvi izdao? Baš oni! Ubeđen sam tako će biti i sa ovima koji uništiše i Srbiju i srpski narod. Čudi me kako „najbolji student Pravnog fakultete u BG od osnivanja Fakulteta do danas“ to niti može da shvati, ni da nauči! A primera -koliko hoćeš od Čeučeska do Bokase! Bezi bre dok je vreme biće i tebi i nama lakše.

    1. Zasto nesrbi i Srpski neprijatelji komentarisu nesto protiv demokratski izabrane vlasti u Republici Srbiji , borite se za demokratiju i ljudska prava u vasim drzavama ili ako se slucajno osecate kao pripadnik Srpskog naroda onda bolje idite i zagadjujte neke druge drzave ,mozda vas zato jos i plate.

  2. Nissan protiv da bezbednjaci dobiju stanove i obezbede sebi krov nad glavom,ali, pada u oci da je nekada prioritet bio prosvetni radnici profesori. Nekada su se u Beogradu formirale profesorske kolonije gde su profesori dobijali placeve za gradnju kuca, a danas policijske i oficirske. Ako nas oni ne izvuku iz ove situacije, niko nece.

  3. A stanovi za radnije nisu potrebni. Samo policiju zbrinjavate da ocuva vlast . E tako se i Sloba Milosevic zeznuo. Radnicki domovi pretvoremi u policijeske hotele, vojne kasarne i poligoni u policijske a o odbrani drzave niko ne brine. U okupaciji policija redovno pridje okupatoru a vojska ili izgine ili je zarobe. Idem u policajce kad porastem.Imam pistolj, pendrek i sluzbenu legitimaciju i niko mi nista ne moze , ja sam vlast bar u mom selu.Ako nesto i pogresim ili skrivim kolege ce to tolerisati a i sudije su pod policijskom kontrolom u policijskoj drzavi.

  4. Na osnovu cije volje i protiv Ustavno jedna socijalna kategorija je PRIVILEGOVANA , novcem svih gradjana R . Srbije prema drugim , isto toliko vaznim , kategorijama
    Pripadnici te Socijalne kategorije imaju ista prava i obaveze pa neka sami resavaju svoje probleme , kao i svi ostali gradjani kako znaju i umeju
    U Francuskoj ( posto je u modi ) pripadnici profesionalne Voske ( neozenjeni ) mogu stanovati u kasarnama ili ne … pripadnici policije u svojim privatnim stanovima , kucama iznajmljenim ili kupljenim privatnim finansiranjem ( kreditima od 20 do 25 godina po trzisnim usloovima ) , zandarmerija takodje kasarna ili privatno ( kako ko zeli i misli ) Nikakve specificne privilegije ali profesionalno rade svoj posao stiteci Ustavno Demokratsku Petu Republiku

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.