U Novu godinu Kragujevčani ulaze bez koncerta ali sa obnovljenom prazničnom rasvetom 1Foto: Z. Mišić

Gradska uprava Kragujevca za komunalne delatnosti raspisala je javni poziv za nabavku dekoracije za ukrašavanje grada. Zainteresovani ponuđači mogu da preuzmu konkursnu dokumentaciju preko Portala javnih nabavki. Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 19. novembar.

„Grad Kragujevac odlučio se ove godine za nabavku, jer je novogodišnja rasveta poslednji put zanovljena još 2006, a potom 2016. godine. Posledica teških godina koje su sada iza nas je da Kragujevac, kao četvrti grad po veličini u Srbiji, ima zaista oskudnu rasvetu koja je više puta remontovana. Finansijski oporavljen i konsolidovan, grad Kragujevac je u budžetu našao prostor i za takvu nabavku. Sada su se stekli svi uslovi da Kragujevac tokom novogodišnjih i božićnih praznika zasija u punom sjaju”, navedeno je na zvaničnom sajtu Gradske uprave.

Gradske vlasti zbog epidemiloške situacije odlučili su da se za doček Nove godine ne organizuju koncertne manifestacije ali će početak nove, 2022. godine, tradicionalno, u ponoć, biti „proslavljen” vatrometom sa zgrade Gradske uprave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari