U poslednja 24 časa u Nišu izrečene kazne od skoro 1,5 miliona zbog nepoštovanja epidemioloških mera 1Foto: Stefana Savić

Komunalna milicija u Nišu je u akciji kontrole primene epidemioloških mera protiv kovida 19 u poslednja 24 časa izrekla prekršajne novčane kazne u ukupnom iznosu od 1.460.000 dnara, izveštavaju mediji.

Kazne su izrečene za 15 pravnih i fizičkih lica, među kojima su i najveće kineske prodavnice, prodavnice trgovinskog lanca Idea ili radnja u Delta planetu.

Komunalna milicija nije saopštila zbog kakvih prekršaja epidemioloških mera je izrekla sankcije, izuzev što je navela da su iznosi kazni od 30.000 do 300.000 dinara.

Prema saznanjima medija, izdata su dva prekršajna naloga od po 300.000 dinara zbog nepoštovanje mera u Azija centru u Ulici Ivana Milutinovica i Azija centru u Ulici Dimitrija Tucovića.

Sa 300.000 dinara kažnjen je Parica diskont DOO Niš.

Sa po 150.000 dinara kažnjeni su Ivica Đorđević radnja Fino vino, Nikola Đorđević PR trgovinska radnja Bam bam plus Niš, Anja sweet Suzana Nikolić PR i Radnja za proizvodnju hleba i peciva i trgovinsku delatnost tvrđava Ernest Prekljušaj PR.

Odgovorno lice u Parica diskontu DOO Niš sankcionisano je sa 50.000 dinara.

Novčanu kaznu od 30.000 dinara moraće da plate lica odgovorna za primenu mera u firmama Dakom DOO Mramor, Ibet 365 DOO Beograd, Dan plus internacional DOO Beograd, Mališa Đorđević PR pekarska radnja Srbijanka i prodavnicama Idee u Ulici Pribojska i naselju Mediševac.

Kaznu u istom iznosu moraće da plati i kovid redar u Mi prodavnici u tržnom centru Delta panet.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

9 reagovanja na “U poslednja 24 časa u Nišu izrečene kazne od skoro 1,5 miliona zbog nepoštovanja epidemioloških mera”

  1. Trebalo je to ranije. Pogotovu u gradskim autobusima. Na pitanje konduktera zašto pojedini nemaju maske odgovor je bio da ne može nikom da naredi. Zato smo došli i dovde.

  2. Ovi niški komunalci su mlogo fini i pošteni. Uopšte ne idu po kladionicama i kafićima. Gužva, pa da se ne guraju sa posetiocima. Zato kažnjavaju najviše po malim radnjama

  3. Po kom zakonu je predsednik oslobođen nosenja maske. Ili je to čista demonstracija nedodirljivosti.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.