U potrazi za Vulinovom tetkom

* Gajić: Vlast je temeljno uništila nezavisna regulatorna tela i nezavisne institucije
Reporterka Danasa pronašla ukupno 11 Mira Milić u Kanadi

Ostavite komentar


  1. Tetka nikad ne bi smela javno da se izjasni da je dala toliki novac, jer bi je kanadske vlasti priupitale odakle joj toliki keš. Većina naših građana nema toliko novca u gotovini. Pronađite tetku i sve će vam biti jasno

  2. Vulinova tetka zivi u severnom delu Kosovske Mitrovice. Novcem koji je imala htela je potrositi za javnu rasvetu tog dela grada da ne bi gradjani slomili vrat kada se budu vracali sa neke zurke. Tetka je promenila plan i citav novac je dala patrioti Vulinu da kupi stan velicine fudbalskog igralista u centru Beograda.
    Zadovoljna je i tetka i ministar vojni Vulin, koji ce joj podneti raport da li zadovoljan ""fudbalskim stanom" ili ne. Sledi nastavak…..

  3. pa istrazujte malo ove druge a ne samo vulina nije on jedini ima ih jos puno u skupstini koji su na slican nacin kupili ili dobili stanove !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. pa on ima stan od 250000 e a sta je sa onima sto imaju stnove vrednije od milion a i dalje sede u skupstini i narod ih placa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¨¨

  5. Ljudi, pa kompletne finansije Srbije su netransparentne! Da verujemo Vučiću gde je šta otišlo, to ne rade ni deci u obdaništu. A najbolje vidimo po platama i penzijama da “curi” u nečije džepove. Vidimo naravno i na drugi način. Vulin će tek da postane transparentan, da ne kažem spreman za lisice.

  6. Vec u dosad objavljenim svedocenjima vide se kontradikcije. Natasa Vulin kaze da je prodavcu dala gotovinu na ruke. Ali u onom papiru gde su zacrnjena imena i racuni pise da je transakcija izvrsena sa racuna na racun. Ni Sabic nije cist jer on stiti skrivanje imena (u Kanadi su ti podaci javni, tj. ime kupca, ime prodavca i iznos transakcije). I uopste izgleda da je Vulin samo najsmotaniji medju kriminalnim muljatorima. Njegovi protivnici imaju vise pekmeza na prstima od njega pa odatle i ta traljava istraga koju oni guraju samo onoliko koliko bi bilo dovoljno da on ispadne iz vlade. A pravicnost im nije ni na kraj pameti.

  7. Preko "juzne pokrajine" odn tkz Kosova svi beogradski politicari su se "ofajdili -pa i patriota Vulin. Problem je sto im se ovo vraca kao bumerang slicno Milosevicu, kome su lokalni srbi sa Kosova bili rezervna glasacka kutija koja je bila bez dna.

    .

  8. Predlazem vam da raspisete nagradu od npr. 1000Eur za onog ko dostavi pouzdane podatke o adresi i telefonu Vulinove tetke … kad vec tuzilastvo nece da radi svoj posao …

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.