U pritvoru 75 ljudi zbog kršenja mera samoizolacije

Od 20.000 ljudi, 218 nije nađeno na kućnoj adresi

Ostavite komentar


  1. Rebicu. Nisi primenio zakon na Vucica i sve koji su sa njim bili u Madjarskoj. Podnesi ostavku zbog selektivne primene zakona da ne koristim druge zakonske termnine za to kako ti radi MUP a i kako radi Zagorkino tuzilastvo. Ili primenite zakon prema svima pa i politicarima na vlasti ili odustanite od gonjenja svih. Nisu oni nikakvi strucnjaci ni za vanredna stanja ni za viruse da se bez njih ne moze 15 dana, a zarazu mogu i oni da prenesu. Sve sto je tvoja i Nebojsina policija radila proteklih godina je pisanje kazni za saobracajne prekrsaje i tu ste u odnosu na broj vozila svetski rekorderi, kao i u punjenju budzeta po tom osnovu. Borba protiv kriminala nula!

  2. Pa kad direktor policije ne poštuje USTAV SRBIJE po kome je obavezan da koristi SRBSKI jezik i pismo onda me ne čudi zašto ima toliko onih koji ne poštuju nikoga pa ni sebe,

  3. Zšto se niko od stručnih umova SRBIJE ne javi i pita ko je ove predstavnike državnih organa NAOPAKO UČIO I NAUČIO DA NE KORISTE SRBSKI JEZIK. Čija je to reč procesuirati i kakvo značenje ima. Jadno i bedno da nema kud bednije. Zato smo ovde gde jesmo dok se nepismeni i nestručni iz vrha vlasti iživljavaju nad gradjanim ali i stručnim gradjanima koji svojim ćutanjem to i omogućavajuć

    1. Mikelo, lepo srpsko ime. Znam da ima onih koji bi noš govorili crkvenoslovenskim, zbog srbstva, a da ne znaju ništa o etimologiji „srpskih“ reči, koje su sve samo ne srpske. Od indijskog sanskrita, turskig, latimskog, starogrčkog, ruskog, engleskig, nemačkog… većina reči je pozajmljena. Za veliki broj reči ne postoji odgovarajuća zamena u srpskom pa je rogobatno prevoditi ih. Ima ova zemlja po život ozbiljne probleme kojima se moramo baviti pre nego se uhvatimo u moštac sa.korišćenjem stručnih izraza.

  4. Svi će oni od države srbiju naplatiti odštetu jer vanredno stanje nije proglašeno po ustavu nego samovoljno jednog čoveka. A o policijskom času da i negovorim

  5. Hoće li kazniti i sudije koje ne puštaju privedene u sudnicu i izdaleka ih saslušavaju. Potencijalno zarazni.sede u hodniku gde se kreću.zaposleni.i.druge stranke. Ovo sam danas video svojim očima.

  6. – Samo trpajte ljude u pritvore i pretrpane zatvore. Ta mesta su kao stvorena da budu zarista i rasadnici svakakvih bolesti. Kao i hale na novosadskom i beogradskom sajmu uostalom.

  7. Ovaj čovek nije dostojan svoje pozicije ili jeste, svakako mu fali intelek.!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.