U regionu sve češće negiranje genocida

Inicijativa mladih za ljudska prava predstavila zbornik "Nikome se ne ponovilo: Genocid u Srebrenici i borba protiv zaborava"

Ostavite komentar


  1. Bas tako. Kada Jasenovac, Oluja ubistva i proteravanjeSrba i nealbanskog stanovnistva na Kosovu i Metohiji i slicni zlocini budu proglaseni za genocid neka bude i Srebrenica.
    Dete…vidi se da si nedovoljno nacitan a nisi ni pravno „potkovan“

  2. Da li je ovaj Veran Matic, ustvari, onaj Veran Matic, ili je neki treci, Vucicev Veran Matic. A sta je sa onim Veranom Maticem sto je nekad davno branio B-92 od Seselja i njegovog Vucica. A jel’ ovaj Veran Matic, sto je Vucicev izaslanik na tribini, ustvari onaj Veran Matic… A koji Veran Matic istrazuje pozadinu smrti Dade Vujasinovic? Uf! Bas je komplikovano!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.