U Specijalnom sudu danas počeo pretres protiv vlasnika poljoprivrednog dobra "Jovanjica" Predraga Koluvije 1Predrag Koluvija Foto: FoNet/ Aleksandar Barda

U Specijalnom sudu danas je, saslušanjem svedoka Bude Brajovića, počeo pretres protiv vlasnika poljoprivrednog dobra „Jovanjica“ Predraga Koluvije i još nekoliko optuženih, koji se terete za nelegalnu proizvodnju i prodaju kanabisa na tom poljoprivrednom dobru.

Predsedavajući sudskog veća Zoran Ganić konstatovao je da su pretresu prisustvovali zamenik tužioca za organizovani kriminal Saša Drecun, advokat Ivan Bajazit kao pravni zastupnik Predraga Koluvije, kao i advokati odbrane ostalih okrivljenih.

Pretres je odložen 9. juna, jer iz Vrhovnog kasacionog suda nije stigla odluka o zahtevu za zaštitu zakonitosti koju su pre više od mesec dana podneli branioci Predraga Koluvije.

Advokat Ivan Bajazit je tada objasnio novinarima da je reč o zahtevu protiv pravosnažnog rešenja o produženju kućnog pritvora Koluviji, tvrdeći da zato više nema nikakvog osnova.

Današnjem ročištu prisustvuju i svedoci Budo Brajević i Milica Trifunović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari