U Srbiji još 120 novoobolelih i troje umrlih, ukupno 9.677 zaraženih i 200 preminulih

Do sada izlečena 1.723 pacijenta

Ostavite komentar


  1. Kad je uvedeno vanredno stanje bilo je 48 obolelih,danas imamo 120 dnevno i isto se ukida.Ko je ovde lud?

    1. imas veci broj testiranja a imas i pacijente bez simptoma,u pocetku su bili testirani sa tacno odredjenim simptomima,a sada skoro svi , i nisu svi sa komplikacijama.

    2. Pa kad je uvođeno izborne radnje su tek počele sad treba sve to isto samo što brže. Vučiću se jako žuri jer zna šta donosi jesen.

    3. Od svih u svetu zaraženih, 96% nije bilo“ obolelo,“ a od ovih naših, 200 preminulih, 60% preminulo je u starackim domovima,i to greškom SNS. OVACA, kadrova, kojima niko normalan ne bi poverio ni sami sebe, ovce, da čuvaju.

  2. Zašto je državna tajna gde su i kako zaraženi inficirani?
    Ne mislim na lične podatke.
    To samo budi dalje sumnje u sve podatke koji nam se predstavljaju.

  3. Zaista, zaista zona sumraka. Kon će da testira stanovništvo na antitela!? Koja antitela, ako postoji preko 30 tipova korona virusa (7 može da zaražava čoveka) koji oduvek cirkulišu? Da li će računati i one koji su imali kontakt sa virusom pre godinu dve dana kada je sve bilo normalno i nije bila na snazi antimedicina! Kako znaju specifičnost tih antitela? Mi ranije nismo uopšte obraćali pažnju na korona virus iako je učestvovao svake godine sa 7-15% u izazivanju gripoznih stanja.
    Maske su imale pre svega psihološki efekat, jer nisu obezbeđivale zaštitu. To su rekli brojni eksperti širom sveta, to nije mišljenje komentatora!
    Zašto se peru ulice? Sada je skraćeno vreme preživljavanja virusa na nekoliko sati gde god on bio! Za pola dana ili do jutra njega više nema na ulicama. Zašto se troše hemijska sredstva i drugi resursi? Opet samo zbog psihološkog efekta! Koga plašimo? Gde je tu medicina? Najmanje što mogu da urade članovi “štaba” je da vrate diplome i ponovo sednu u prvu godinu….

    1. Ništa lakše od pravljenja stručnjaka tipa članova Kriznog štaba i prostreljavanja svih koji obrišu pod takvim stručnjacima. Zbog takvih stručnjaka istinski stručnjaci, ljudi koji imaju znanje, ali su im radna mesta u javnom sektoru nedostupna. Morali su da odu odavde i sada svima savetuju da krenu njihovim putem, da ne bi život priveli u stresu koji proizvodi državna struka.
      Kada baciš pogled na biografiju stručnjaka Kona vidiš da za koji dan treba da se penzioniše. Samo kod nas javni sektor/uprava/preduzeća štancuje stručnjake navaljene na naš budžet i u penzionerskim danima. To je kontinuitet, drpaš I kao penzioner i straš se da se neophodne reforme nikada ne sprovedu.
      Ovoliki broj novoinficiranih nakon najdužeg karantina za uskršnje praznike govori koliko je uvođenje vanrednog stanja bila pogrešna mera. Slovenci su sve ovo izgurali bez vanrednog stanja, bez maltretiranja penzionera zorskom kupovinom og 4h i došli do 0 novo obolelih, a naslonjen su na Italiji. Ovo nam govori kakvi su naši stručnjaci i zbog kakvih stručnjaka ćemo u EU morati da se iseljavamo, jer nas bez reformi, sklanjanja penzionisani stručnjaka i članova njihove porodice sa javnog kazana, neće prihvatiti.

  4. Jedni ste od retkih koji daju potpune podatke o broju testiranih i zaraženih lica.

  5. Šta je sa preko 7000, još uvek na sajmu? Bolesni? Polubolesni??? Poluživi? Ko veruje tim podacima? Jel zovete bolnice da proveravate?

  6. To hoćete vi na državnim jaslama.
    Ja hoću posao! Ja hoću da preživim! Ja moram da radim, sa i bez virusa!!
    Šta maske?! Šta rukavice?! Pa sve više zaraženih su posledica zatvaranja onih poslušnika koji su čekali u AV redovima pred kasama, a onda tako „bezbedni“ ležali danima zatvoreni i zarazili celu porodicu!
    Otvaraj granice, sramota me srpske gluposti!!

  7. Dr Andrew Kaufman je istrazivanjem sve raspolozive medicinske dokumentacije pokazao da nikakav virus nije izolovan u Vuhanu i da je sve ovo igra. Pogledajte istinu, potrazite na YouTube. Sto se tice Kona, ili mnogo ne zna ili je mnogo podao i los covek (kao i svi oko Vucica).

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.