U Srbiji još 445 obolelih i četiri preminula, ukupno 5.318 zaraženih i 103 umrla

Najnoviji podaci

Ostavite komentar


    1. Epidemija ide svojim tokom i najvažnije je razumeti da kućni zatvor ne daje rezultata, ustvari daje, ljudi doživljavaju zatvorski traumatski sindrom, a mnogo penzionera će umreti od nekretanja. Te podatke treba izvući i zabeležiti. Zatvor koji nam je nametnut je protivustavan, krajnje nehuman i što je najvažnije ne utiče na tok epidemije. Ovaj atak na stanovništvo je ipak brutalan i ne može trajati dugo.

    2. Zatvor, a onda svi navale u prodavnice kašlju i diraju sve, ili istom kašikom u vlažna virusna usta.

  1. Stanje u Srbiji postaje katastrofalno zahvaljujuci sredinama koje su tradicionalno uporiste vladajuce sekte.
    SPC je ocigledno jedan od cinilaca sve veceg obolevanja ovde.
    Predsednik bi trebao odmah da podnese ostavku i da se uvedu vojne mere, kojimw bi rukovodili oficiri koji nisu u kruzoku vladajuce sekte.
    Ovo sto se ovde desava je civilizacijska je sramota.
    Normalan deo zemlje trpi zbog radikaskog orgijanja po domovima i drugim ustanovama kojima upravljaju ovi olosi!
    Smrt fasizmu!
    ,

    1. Mogu da se slozim sa vecim delom ovog komentara, ali da je SPC glavni uzrok epidemije, to je poprilicno nebulozno.. Izuzev Irineja, svestenstvo je mahom protiv Vucica i odnosi se onoliko odgovorno prema merama, koliko i ostalo gradjanstvo. Za dimenzije ove epidemije najvise je kriva vlast i nesposobni, kompromitovani „kadrovi“ koji je okruzuju.

  2. Kaze ova Kisić da masovno testiranje nema poente ali isto tako kaze da imamo vise novootkrivenih jer smo vise i testirali.
    Dokaz da mozesi mati doktorsku diplomu i da i dalje ne znas koliko je 2+2

  3. Sad, kad je sve pod kontrolom, mnogo mi je lakše. Čak me ni rez od lobotomije više ne žiga.Iskustvo me uči da kad se kaže da je na Balkanu sve pod kontrolom to znači da u relanosti goriiiiii!!!!!!!

    1. Svakodnevmo izivljavanje na inteligenciji naroda bi konacno trenalo da otvori oci svima! Jedini lek je svrgavanje diktatora!

  4. „Prosto me sramota koliko nam dobro ide“, a jos vise kad vidim kako ovi diletanti lazu i mazu. Preziveli ce im suditi na izborima, nek se spreme

    1. Slabo nesto sudimo! da je 6.Oktobra imao ko da postrelja makar par stotina onih krvopija iz 90’…Drugojacije bi sve bilo!

  5. Nesto mi smanjuju broj obolelih osoba na “ respiratorima “ . . . sta se desava . . . nema vise “ kandidata “ a Aca se “ polomio “ kupujuci ih ( a lepo se “ ugradio “ ) ili su vec “ izdali “ dusu , upravo ti kupljeni na polu crna , bez garancija i uputstva za upotrebu . . . ili lekari ne znaju da ih upotrebljavaju iako je Aca toliko detaljno objasnjavao prilikom svake licne isporuke a niko da zapise . . . nikako da nam to Peca povratnik ili “ Mona Lisa “ objasne a od onog komicara ocekujem neko “ naj smesnije “ objasnjenje . . . ajd ‘ neka Goca U . postavi po malo pod pitanje a moze i Jovana J . ( ako se Aca ikada pojavi kod nje ili obrnuto ) . . .hm. . . mozda Sarapa. . .

  6. Ma dajte… Situacija pod kontrolom, gradjani nedisciplinovani. Samo vas predsednik i njegovi poltroni sve rade kako treba.
    FUJ…

  7. Ako ste još Danas onda upravo danas postavite pitanje na KZŠ za nevidljive novinare kada će glasnogovornici „struke“ da kažu istinu o broju preminulih lekara od virusa Korona. Sindikat lekara i farmaceuta na dnevnoj bazi vodi evidenciju. Do sada je imenom i prezimenom navedeno 12 žrtava. Dr Tepavčević juče, bez treptaja, kaže – petoro medicinskih radnika! Šta li je tek sa sestrama, tehničarima i ostalim osobljem? Opet lapsus, neobaveštenost ili tako uobičajeno zataškavanje po diktatu politike?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.