U Srbiju stiglo novih 40.950 doza Fajzerove vakcine

Ostavite komentar


  1. Kome li će sada da pokloni? Crnoj Gori(samo što oni neće da prime poklon),Kosovu(ni oni nisu raspoloženi za poklon),BIH ,ali samo RS ,Federacija ne želi poklon…..možda Mađarskoj,Albaniji,..?

    1. Dobro pitanje. Razumem da treba biti human, ali u situaciji kad svi gledaju da imaju više vakcina deliti ih naokolo je malo suludo.

  2. Sad će, valjda, i mene pozvati na vakcinaciju, ako ne lažu (a sve lažu), s obzirom da ulazim u priritetnu grupu i po godinama i po zdravstveniom stanju, a prijava podneta (i potvrđen prijem) za Fajzerovu vakcinu jiooš 26. januara.

  3. Prijavio sam se 12/01 za Sputnik ili Sinofarm. Prijava je uredno i tacno popunjena. 12/01 je bio drugi dan prijave kada rezimski mediji objavljuju da je za jedan dan prijavljeno 100.000 gradjana.
    Jos cekam, i koliko shvatam nisam jedini iz tog perioda prvih dana prijave. Verujem da cu doci na red kada vise nikog zainteresovanog ne bude u Stradiji ili zemljama susedima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.