U sredu isključenja struje u Zrenjaninu i Novom Bečeju 1Foto:EPS

Elektrodistribucija Zrenjanin najavila je za sredu, 19. oktobar, isključenja struje u Zrenjaninu i Novom Bečeju zbog planiranih radova na elektro-mreži.

U Zrenjaninu  će od 8.30 do 12.30 časova bez struje biti delovi ulica 9. januara, Dušana Vasiljeva i Meše Selimovića, kao i cele ulice Danila Kiša, Dr Laze Mijatova, Dostojevskog, Ivana Turgenjeva, Josifa Marinkovića, Lava Tolstoja, Slobodana Penezića, Stevana Aleksića, Vase Pelagića, Vase Stajića i Veljka Petrovića, kao i asfaltna baza na Bagljašu.

U Novom Bečeju bez struje će biti  od 9 do 11 časova delovi ulica Čika Ljubine, Zmaj Jovine, JNA, Narodnog fronta, Petra Drapšina, Maršala Tita, Maksima Gorkog, Njegoševe, Radničke i Miloja Čiplića, kao i cele ulice Ive Lole Ribara, Jaše Tomića, Brigadira Ristića, Stočni trg, Milivoja Kalezića, Potiska, Stevana Doronjskog, Artiljerijske brigade, Marka Peričina Kamenjara, Dejana Lekića i Rečo Antala, NIS-ova benzinska pumpa, Dom starih (novi objekat) i „Alfa gas“.

Od 9.30 do 14 časova bez struje će biti delovi ulica 7. jula i Mite Maljugića, kao i cele ulice Prva krajiška i Janka Veselinovića, u Novom Bečeju.

Više vesti iz ovog mesta čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.