U Surdulici težak incident: Čekićem rešavao privatnu svađu 1Surdulica / Foto: wikipedia Ant83

U selu Ćurkovica kako je potvrđeno Danasu, tokom prepodneva desio se na građevini sukob između dvoje radnika u kojem jedan od njih sa više udaraca čekićem u glavu povredio nakon svađe svoga kolegu.

Danas tokom dana Policijska uprava u Vranju u svom saopštenju potvrdila je da desio incident, navodeći da je „u jednoj porodičnoj kući u Surdulici, nakon kraće rasprave i tuče došlo došlo do težeg incidenta“.

Kako saopštava policija „S.S. (27) iz Surdulice je čekićem naneo tešeke telesne povrede u predelu glave muškarcu starom četrdeset jednu godinu“.

Povređeni muškarac je uregentno prebačen na lečenje na Odeljenje hirurgije ZC Vranje, odakle je kako je Danasu potvrđeno, „zbog prirode povreda“ prebačen na dalje lečenje u Klinički centar u Nišu.

Osumnjičenom licu određen je policijsko zadržavanje od 48 sati, uz sumnju da je izvršio krivično delo „teška telesna povreda“. i on će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu koje sprovodi istragu u ovom slučaju biti priveden na saslušanje.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari