Izbori za reisu-l-ulemu Islamske zajednice BiH: U trci ostali Kavazović i Zukorlić

Ostavite komentar


  1. Bez obzira ko pobedi od ove dvojice kandidata,Srbi nece imati nikakvu vajdu.Gospodin Kavazovic je pokazao svoju mrznju prema svemu srpskom.Zukorlic takodje spominje “genocidnost“ Republike Srpske.Drugo,on brka kontekste i pojmove.Kao sto je “narod“ i “vera“ za njega je Islam siri pojam od svakog naroda.Otuda i tvrdnja da Srbin ne moze biti nacionalista jer je Hriscanin.Pobrkao je i samo ime Srpske Pravoslavne Crkve.pogresna premisa vodi ka pogresnom zakljucku.Jer pojam“Arapin“ je siri,dublji i visi od pojma “Islam“.Dok je sam Islam(usudjujem se reci)danas kao i Hriscanstvo pre 300 godina,samo politicki i to ekstremno politicki pravac.Od vere nema ni V.,,,,!

  2. Ocekivao sam da ce Zukorlic uvesti za kandidata i svoga pobratima Seselja, pa bi onda ova ujdurma oko izbora bila jos zanimljivaija. Sto su dvojica kandidata povukli svoju kandidaturu, razumijem, jer niko normalan ne bi prihvatio ZTukorlica za kandidata. Ako ustreba, on ce opet zuamijeniti ahmediju sa poslanicklim jestom u Srbiji, kao sto je to vec jednom ucinio. Narod to zove prodajom vere za veceru.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.