Masovna tuča navijača Partizana na naplatnoj rampi Nais

U tuči navijača Partizana povređeni navijači i jedan policajac

Ostavite komentar


  1. Policija i hitna pomoc uvek izaberu pogresan trenutak da dodju na lice mesta. Hercegovacku razrusise, a huligane razdvajaju i previjaju, umesto samo da puste da nastave dok se ne potamane sami…

  2. Greška je što u ih odveli u klinički centar, trebalo je u najbliži zatvor, drugima za primer da se ne bi ponovilo.

  3. Utakmice lokalnog kluba pratim više od 15 godina (otprilike toliko sam i imao kada sam prvi put sa društvom otišao na neku utakmicu) i imao sam prilike da se sretnem lice u lice sa raznim felama navijača. Najprijatnije iznenađenje su bili navijači Timoka iz Zaječara i Radničkog iz Kragujevca. Ovi prvi su direktno na stadionu posle utakmice prišli da nam čestitaju pobedu, a ovi drugi su častili celu tribinu pivom nakon njihove pobede. Veoma zanimljivi i pošteni momci i sve pohvale za njih.
    Naravno, postoji i druga strana medalje, a to su navijači koji ne zaslužuju da se tako nazovu, a pre svega mislim na Radove huligane koji su na našem stadionu napravili haos, na huligane Novog Pazara i Partizanove huligane. To nisu ljudi, to je krdo stoke koje umesto navijanja i zabave dođe sa namerom da se bije. Ne vidim poentu takvog navijanja. Koliko treba da budeš oštećen u mozak da dođeš sa namerom da napraviš nered i namerno povrediš nekoga. Nisam neki ljubitelj policije, ali nema mi ništa lepše nego kada huligani počnu da divljaju, a upadne murija i odvali ih od batina

  4. Najmanje što vi, novinari možete učiniti, jeste da kad pišete o tim huliganskim ruljama stavljate znake navoda. Dakle – ‘navijači’. Makar to.

  5. Nisu to navijači. Navijači su odavno proterani sa tribina… Nažalost.

  6. Niko ne ocekuje da srbin dobije nagradu za nauku, za humanitarni rad i sl. Oni se uvek pominju u kontekstu nasilja.

    1. Ne da se očekuje nego je sasvim normalno da neko od naših mladih ljudi dobije zasluženu nagradu za svoj rad a ovakav maliciozan komentar može ostaviti samo osoba koja ne vrednuje ni sebe a usled toga ni druge ljude i zbog toga ima iskrivljenu sliku realnosti.
      Da, ovo su huligani, kriminalci i lude glave a ne navijači, navijači smo bili mi kada smo krajem 80-tih išli porodično na stadion; moja majka, moj otac, brat i ja.
      Danas, odnosno u poslednjih 15 godina ja moju decu vodim jedino na utakmice reprezentacije Srbije jer se samo tada ne plašim da će se potencijalno nešto loše dogoditi mojoj deci.
      Još je veća muka u tome što dvojica od moje trojice sinova treniraju fudbal i odlični su u tome ali zbog ovakvih dešavanja van terena, fudbalskog saveza Srbije, sudija, menadžera, kriminala i mafije ja se bojim za njihovu budućnost a nemoćan sam da bilo šta promenim.

      Pazite molim vas; juče je u prekidu bio koridor 10, medjunarodni put kroz Srbiju na više od sat vremena jer su se dve grupe sukobile na naplatnoj rampi i to ne zbog fudbala već zbog kontrole narkotika, kontrole davanja obezbedjenja po splavovima i diskotekama, uopšteno rečeno zbog kriminala.
      I šta uradi država?
      Ništa, potpuno ništa sem što su ih nakon više od 2 sata uspeli ukloniti odatle i osloboditi put.
      Da se ja pitam, momentalno bi ih sve pohapsio, priveo sudiji i svakome po hitnom postupku presudio po 10 godina robije bez prava na žalbu, advokata ili bilo šta drugo sem 10 godina teške robije medju najvećim ološem koji postoji na ovim prostorima.
      Samo od toga nema ništa jer huligani su u službi svake vlasti još od Slobodana Miloševića pa do današnjih dana.

      Tužno je to sve i žalosno!

  7. Možda je to bio trening „grobara“ za budući susret sa „delijama“…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.