U Vranju doček Nove godine od 4.000 do 7.200 dinara, gosti i iz Severne Makedonije i Bugarske 1Foto: Dušan Pešić / Danas

Doček Nove godine u Vranju košta od 4.000 do 7.200 dinara po osobi, a za tu cenu gosti restorana u ovom gradu dobiće hranu i piće u neograničenim količinama, kažu za Danas iz vranjskih ugostiteljskih objekata.

Na osnovu informacija iz sedam restorana, uglavnom su kapaciteti popunjeni a stolovi rezervisani, mada su iz jednog od njih za Danas poručili da „neće biti organizovanog dočeka“.

„Cena dočeka je 6.000 dinara po osobi, u tu cenu je uključena i hrana i piće. Ove godine je neznatno povećana u odnosu na prethodnu. Biže živa muzika. Rezervacije imamo, sobe su nam popunjene, većinom su rezervisali gosti iz Severne Makedonije, manje iz Bugarske. Iz Vranja je vrlo slabo interesovanje“, rekao je za Danas zaposleni u jednom od restorana.

Iz drugog podsećaju da prošle godine nisu organizovali doček u svom objektu, a da je „ove godine cena 6.000 dinara, u koju je uračunato i piće i hrana“, iako se „još uvek ne zna da li će se uopšte održati proslava“, jer „sve zavisi od interesovanja“.

„Cena po osobi kod nas je 4.000 dinara, hrana i piće neograničeno. Već je puno skoro sve“, kaže sagovornik Danasa, vlasnik jednog restorana.

U drugom je u cenu dočeka uračunat i „muzički program“.

„Cena dočeka je 7.200 dinara po osobi. Za taj novac dobićete hranu, kao i neograničeno piće i muzički program. S obzirom da smo pre dva-tri dana formirali ponudu, još je rano da pričamo o interesovanju ljudi, mada mogu da vam kažem da smo imali dosta upita do sada“, kaže naš sagovornik.

„Organizovanog dočeka“, da prodajemo karte, neće biti“, naglašava zaposlena u jednom od posećenijih restorana, i dodaje da će „primati rezervacije, ali će gosti račun plaćati normalno, kao i svakog drugog dana“.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari