U Vranju raspisan konkurs za dodelu Nagrade "Sveti Sava" 1Dobitnici Nagrade "Sveti Sava" 2020, Foto: vranje.org.rs

Organizacioni odbor manifestacije „Svetosavska nedelja 2023“ doneo je odluku o raspisivanju konkursa za dodelu Nagrade „Sveti Sava“ za tekuću godinu.

Dobitnici nagrade mogu biti vaspitno-obrazovne ustanove, pojedinci koji se bave vaspitno-obrazovnim radom u školi i predškolskoj ustanovi, kao i učenici osnovnih i srednjih škola i studenti, pod uslovima propisanim Odlukom o dedeljivanju Nagrade „Sveti Sava“.

„Pravo predlaganja kandidata za ovu nagradu imaju sva pravna i fizička lica, i može se predložiti samo po jedna ustanova, pojedinac, učenik ili student. Predlozi moraju biti dostavljeni u pisanoj formi i sa potrebnim dokazima (fotokopije dokumenata), sa potpunim obrazloženjem, tako da komisija ima dovoljno elemenata za ocenu predloženih kandidata“, saopštila je Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja.

Predlozi se dostavljaju Komisiji za utvrđivanje predloga za dodelu Nagrade „Sveti Sava“, Odeljenju za društvene delatnosti – Odseku za obrazovanje, kulturu, omladinu, sport i informisanje Grada Vranja, na adresu: Heroji sa Košara bb.

Rok za dostavu predloga je do 15. januara sledeće godine.

Dodatne informacije mogu se dobiti na sajtu Grada Vranja.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari