U Vranju sutra javna rasprava o programskim sadržajima RTS-a 1Foto: Miroslav Dragojević/Danas

Radio-televizija Srbije organizuje u Vranju javnu raspravu o programskim sadržajima ove medijske ustanove, koja će biti održana u četvrtak, 15. decembra, od 12 do 14 sati, u velikoj sali Skupštine grada.

Tema ovogodišnje javne rasprave su programski sadržaji RTS-a „sa akcentom na informisanje, obrazovanje, kulturu, zabavu i sportski program“.

„Građani, udruženja, ustanove, državne institucije i nevladine organizacije, gledaoci i slušaoci zainteresovani za programski sadržaj RTS-a kao javnog medijskog servisa dobrodošli su da učestvuju u raspravi. Pozivamo vas i da popunite anonimnu anketu koja se nalazi na sajtu RTS-a, u delu koji se odnosi na ovogodišnju Javnu raspravu. Programski savet će potom javno objaviti izveštaj sa detaljima vaših zaključaka i o tome obavestiti rukovdstvo RTS-a i nadležne instutucije“, navodi se u saopštenju RTS-a.

Pohvale, primedbe, predloge, sugestije i komentare na program RTS-a mogu se dostaviti elektronskim putem na mejl javnarasprava@rts.rs, odnosno poštom na adresu: Programski savet RTS, Takovska 10, Beograd.

Prisutnima će se obratiti predsednik Programskog saveta RTS Žarko Rakić, urednica u Informativnom programu RTS Milica Nedić, urednica Dopisništva u Vranju Miljana Nikolić, kao i predsednik Skupštine grada Vranja Dejan Tričković.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari