Novogodišnji program većje poznat u Zrenjaninu, a kao najava ovogodišnjeg slavlja većje započela i prva podela paketića mališanima. Zahvaljujući donatorima, paketiće će dobiti svi zrenjaninski učenici nižih razreda osnovnih škola, deca iz vrtića, škola „9. maj“ i dečije odeljenje Opšte bolnice u Zrenjaninu.

Pod nazivom „Dani tolerancije i dobre volje“ novogodišnji praznici će se u Zrenjaninu obeležavati od danas, kada će deca iz vrtića kititi jelke u glavnoj ulici. Koordinator „Zone unapređenog poslovanja“ Vesna Piščevićkaže da će se program održavati svakodnevno od 12 do 16 časova.

– Program obuhvata koncerte, dramske igrokaze i dečje animacije. Od 23. do 31. decembra glavnom ulicom će popodne i uveče šetati Deda Mraz i deci deliti slatkiše i fotografisati se sa njima – kaže Vesna Piščević.

Zbog ukupnih prilika, proslava u glavnoj gradskoj ulici biće skromnija ali lepa, obećavaju gradske vlasti koje su organizaciju slavlja poverile Zoni unapređenog poslovanja. Tako se za sam doček može očekivati nastup najpopularnijih domaćih DJ.

Dosta računa vodiće se o bezbednosti građana, pa je policija većsada upozorila Zrenjanince da ne koriste petarde i pirotehnička sredstva, a najavljene kazne kreću se od 20.000 do 60.000 dinara.

Cene u novogodišnjoj noći kreću se od simboličnih 300 do 3.000 dinara u poznatijim restoranima i hotelu Vojvodina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari