U Zrenjaninu tri saobraćajke, četvoro povređenih i jedna poginula osoba 1foto Nadica Jakovljev/Danas

U Zrenjaninu su se proteklog vikenda dogodile tri saobraćajne nezgde, u kojima je jedna osoba poginula a četvoro zadobilo teške i lake telesne povrede.

Neprilagođena brzina i nedržanje predviđenog odstojanja glavni su uzroci tri saobraćajne nezgode koje su se u Zrenjaninu dogodile proteklih dana. U njima je jedna osoba poginula, dve su zadobile teške a dve lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 680.000 dinara.

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 54 učesnika u saobraćaju i izdato je 165 prekršajnih naloga.

Istovremeno, iz saobraćaja je  isključeno 26 vozača, od toga 18 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, jedan vozač zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci a četiri vozača zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje

Od ukupno 18 vozača koja su upravljala vozilom pod uticajem alkohola, četiri vozača su 12 sati zadržana na trežnjenju a toliko je zadržan i vozač koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari