Ubijen policajac u selu Bare kod Požarevca 1

Policijsci službenik Srđan Petrvić (1975) ubijen je noćas prilikom intervencije u selu Bare kod Požarevca, kada je D. Ž. (1948) u njega ispalio više hitaca iz automatske puške, saopštiolo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako se navodi, D.Ž. se nakon ispaljenih hitaca zaključao u svoju kuću u kojoj nije bilo drugih ukućana. Upucani policajac preminuo je na putu ka bolnici, od zadobijenih teških povreda.

MUP navodi da je angažovana bila i Specijalna antiteroristička jedinica, koja je jutros ušla u kuću D.Ž. gde je on ubijen prilikom poku[aja da ponovo otvori vatru na pripadnike policije.

Policijskoj upravi u Poarevcu je kasno sinoć od strane zeta D.Ž, koji se predhodno posvađaosa tastom, prijavljeno da D.Ž. u nelegalnom posedu ima automatsku pušku, nakon čega je na lice mesta upućena patrola policije. U jednom trenutku kada je policajac Petrović pokušao da uđe u dvorište objekta kako bi proverio da li je možda više osoba u kući, D. Ž. je ispalio više hitaca i smrtno ranio policajca“, stoji u zvaničnom saopštenju MUP-a.

Kako javlja naš dopisnik iz Požarevca, policajac je ubijen sinoć oko 23 sata, nakon što je sa kolegama došao po pozivu o nasilju u porodici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari