Udruženje Ekomar iz Kragujevca traži zaštitu ekosistema jezera Bubanj

Ostavite komentar


  1. Možda bi čitaocima bilo zanimljivo napomenuti da je udruženje Ekomar jako blisko povezano sa profesorom Simićem sa kragujevačkog PMF-a koji je svojevremeno zdušno podržavao izgradnju mini-hidroelektrana (pa i vaš list je objavljivao teskstove profesora Simonovića na tu temu). Odjednom su od pobornika hidroelekrana postali njihovi žestoki protivnici. Poznavaoci prilika u gradu na Lepenici neće biti iznenađeni jer dotičnog profesora uglavnom motivišu cifre, a tokovi možda presušuju pa se traže novi izvori

    1. Hvala na upozorenju! Danas je lažno predstavljanje normalna stvar. Ne znam ništa o ovome, ali se čudim da nisu reagovali na seču drveća i rastinja oko jezera, zbog onih idiotskih staza i klupa? I tu se, pretpostavljam, radi o nekakvoj „ugradnji“ ! Ja živim 57g. na Bubnju i ne znam kako da reagujem! Kome da se obratim, možda znate? Ovo je zločin prema ljudima i prirodi!

  2. Koja česma i ekologija, pa tu sleću zaštićene vrste ptica o tome je reč a ne o biljkama i česmi. Gde su ekolozi sa PMF ? Gde su ekolozi iz JP Urbanizam ? Pa jel moguće da mi izdvajamo iz poreza za njihove plate a da oni ovako uništavaju grad ! Da li je istina da je planom rukovodila Izvršna direktorka iz SNS Vesna Milošević ! Kako neko ko je voli baš grad može da dopusti solitere pored jetera. Da li ima ijednog čestitog stručnjaka koji će da reaguje ili treba da trpimo zulum te SNS direktorke. Dašiću sram te bilo !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.