Udruženje Sime Spasića dobija prostorije i spomen-sobu u centru Niša

Ostavite komentar


  1. Sima očigledno ima neki problem,žalosno je to što takvoģ čoveka koristi vlast koja i inače nema mnogo sklonosti ka etici.Najgore je to što tako brukaju žrtve,čega on naravno nije svestan.Ja sam živeo na KIM ,poznavao neke od žrtava,i zbog njih mi žao kad vidim ovog čoveka i one koji ga koriste u dnevne svrhe.Imalo je mnogo časnijih ljudi koji su trebali da rade na tome da se žrtve ne zaborave,ali je nekome bio potreban Sima,koji ne zna šta radi,da sramoti i sebe,i njih koji ga bezdušno zloupotrebljavaju.

    1. Sima nema probleme te vrste. Spasić je najobičniji krimos i odležali robijaš zbog batinjanja bivše supruge. Samo još jedna radikalno napredna bitanga u nizu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.