UG: Vučić ne govori istinu, ponudili smo 35 miliona evra za Premier Ligu

Ostavite komentar


  1. Prema srpskom pravopisu, između I i E uvek ide slovo J (osim u nekim polusloženicama). Tako da je pravilno Premijer liga, a ako hoćete u originalu, onda je Premier League. Ne može pola-pola.
    Hvala.

  2. Ma ko gleda Premijer Ligu ? Dosadan engleski fudbal.
    Obezbedite vi prenose Lige šampiona, Lige Evrope, kvalifikacionih utakmica reprezentacija, itd. … i Bog vas veselio.

  3. Toliko novca se daje za prenos koji bi neka druga agencija obezbedila… zasto drzava nije ulozila novac u institucije??? Ovo mi izgleda kao neko pranje para…

  4. Lako je Vučiću da se razmeće parama građana. Telekom neka ima 2mil korisnika mobilnog neka svakog meseca uzme po dva dinara od korisnika puta 30dana puta 12meseci puta godina otkad postoje. Pa fiksni telefon koristio ne koristimo plaćamo po 450din. Pa vršiš pretplatu paket bilo koji iznos ti plaćaš iako nisi potrošio taj iznos naplaćuje a ne prebacuje za sledeći mesec a potražuje ako pređeš iznos. Pa mu je lako da gazduje ljudi našim parama. Ima pametniji pa neka izračuna ukradene milijarde od građana.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.