Ugovor o Beogradu na vodi je ništav

Advokat Aleksandar Lojpur o pravnim aspektima projekta koji je podelio javnost

Ostavite komentar


  1. Pa gospodo,po ovim ulaganjima predvidjenih ugovorom sa kineskom vladom,Srbija gubi milionske svote dok Kina dobija milione juana !

  2. Cekaj bre, ajmo realno.
    Sta je korisnije za zajednicu, bnv ili vecni haos u onom delu priobalja?

    Razum i logika kazu bnv. Pa i ako su prekrseni neki zakoni, treba slediti americki nacin razmisljanja, a to je dobrobit zajednice iznad svakog zakona(loseg)

  3. Kako da odustanu od projekta? Kako da se odreknu para koje su debelo namlatili za potpisivanje ovog ugovora? Pa nisu oni na vlasti za dobrobit ovog naroda, vec zbog para koje se dobijaju za (ras)prodaju zemlje.

  4. Procitala sam Dosije Savamala od prve do poslednje strane. Tema je profesionalno obradjena.Davno sam imala u rukama novine i mozda cu ponovo da ih kupujem. Sve pohvale.

Ostavite komentar


Društvo

Vučić: U Kini će studirati 300 mladih iz Srbije 8

Vučić: U Kini će studirati 300 mladih iz Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Kina omogućiti da u toj zemlji studira 300 mladih iz Srbije koji će tako moći da nauče o kineskoj kulturi i radnoj etici, i da će biti oni biti most između dve zemlje.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.