Uhapšen Boško Savković, novinar i pisac, zbog lutke „obešenog predsednika“

Ostavite komentar


  1. Ne smemo dozvoliti ovu vucicevu samovolju,svi za jednog jedan za sve ,ovo je test koji moramo poloziti.

  2. Ovo je protiv slobode govora. Protiv nasilja su sva sredstva dozvoljena.

  3. Pa onaj Sloba je trpeo svakakve karikature i prozivke jer je bio državnik i znao da je isto u svakoj demokratskoj zemlji. Lutka nije stvarnost.

  4. „Ni“… A sećaš li se lutke Brankice Stanković i koliko je taj osudjen? Je l’ i tad to bilo „protiv slobode govora“ i „lutka nije tvarnost“? Nije lutka stvarnost, nije… ali njega 2009. osudiše na 16 meseci zatvora.

  5. Treba HITNO menjati šetnje za malo radikalnije poteze,zar nije NASILJE što muče narod toliko dugo mirno šeta i ima zahteve,koji su legitimni samim brojem ljudi na protestu- i muče ljude ne ispunjavaju narodnu volju.
    A kad kaiš pukne i raja krene,reći će da je to nasilje.Pa dokle više?

  6. Pitam se kafa ce doci dan da imamo policiju kao u Americi. Da ti pidju , predstave se, kazu zasto ti se obracaju. Ovako se ponadaju u nekim slucajevima koji se desavaju u Beogradu koji ce sigurno biti interpretirani u medijima. Uopste nije vazno da li je taj kriv ili nije kriv.
    Mozete li da zamislite sta rade u Surdulici?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.