Uhapšen još jedan član ekipe braće Panić: Priznao u tužilaštvu krivicu, policija pronašla spiskove, SIM kartice, flajere 1Foto: trece.ojt.rs

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policija je uhapsila su D.L, a kojeg je javni tužilac saslušao zbog krivičnog dela posredovanje u vršenju prostitucije iz člana 184. Krivičnog zakonika, navodi se u saopštenju.

Prilikom saslušanja osumnjičeni je u potpunosti priznao krivično delo za koje je osnovano sumnjiv da je izvršio u saizvršilaštvu sa osumnjičenima V.S, S.L, M.P. i U.P, odnosno braće Panić.

On je potom ispričao da je u „posao“ sa navedenim licima ušao u oktobru 2023. godine, potom detaljno naveo na koji način su osumnjičeni delili novac koji su oštećene morale da im daju nakon izvršenih usluga i koje sve vrste masaža su nudili klijentima.

Pojasnio je da mu je S.L. supruga, a U.P. kum, te da su se usluge pružale u stanovima na Novom Beogradu, Zemunu i Beogradu na vodi koji su u vlasništvu oca osumnjičenih M.P i U.P, navode iz Trećeg osnovnog tužilaštva.

Na osnovu naredbe suda izvršen je pretres stana u kojem boravi osumnjičeni i pronađeni su predmeti izvršenja krivičnog dela – flajeri, rokovnici, spiskovi, kalendari i SIM kartice.

Na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema D.L. odredio zabranu napuštanja stana u cilju nesmetanog vođenja krivičnog postupka. P

Podsećamo da je u akciji otkrivanja svih karika u lancu prostitucije Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, do sada, uhapsilo četiri lica, dok je naložilo hapšenje dva lica za kojima se intenzivno traga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari