Uhapšen osumnjičeni za ubistvo vlasnika vile 1Foto: viladnd.rs

Četrdesetdvogodišnji D.J, koji je osumnjičen za ubistvo vlasnika vile „DND“ u Niškoj Banji, pokušao je da izvrši samoubistvo i u besvesnom stanju je prebačen u bolnicu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Posle višečasovnih pregovora sa osumnjičenim, policija je upala u vilu u kojoj je bio samo D.J. i zatekla ga je u besvesnom stanju.

Policija u Nišu je jutros u 7:30 časova dobila prijavu da je u vili „DND“ u Niškoj Banji ubijen vlasnik tog objekta D.D. i da je osumnjičeni jedan od zaposlenih u vili.

Pripadnici policije odmah su opkolili vilu u kojoj nije bilo gostiju i počeli su pregovori sa osumnjičenim.

Rano jutros je potvrđeno Danasu da je u Niškoj Banji  sinoć ubijen vlasnik luksuzne turističke vile „DND“ D.D. (65), a muškarac koji se sumnjiči za ubistvo, inače radnik u tom objektu, još uvek se nalazi „zabarikadiran“ u njemu.

Pripadnici policije i žandarmerije opkolili su vilu, kao i centralnu ulicu i ulaz u Nišku Banju, a obučeni policijaci su tokom prepodneva megafonom vodili pregovore sa osumnjičenim da se preda. Mada je bilo spekulacija da je u pitanju  „talačka situacija“, izvori našeg lista su kazali da u vili „nema drugih ljudi“. Pojedini mediji navode da je mogući motiv ubistva „ljubomora“, ali u policiji nisu želeli da o tome govore „dok ne budu imali više informacija“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari