Uhapšen otmičar dede Jelene Đoković

Ostavite komentar


  1. Drago mi je što se ovaj dogadjaj srećno i brzo končao hvatanjem ovih zlikovaca. Nadam se da će po hitnom postupku biti osudjeni i poslati na zasluženu robiju, kao i da im niko neće pronaći neke „olakšavajuće okolnosti“. Nadam se, takodje, da im niko ovakav „podvig“ neće tretirati kao partijski zadatak.

  2. E Nebojša Stefanoviću, šta ti je to trebalo… Što se nisi ugledao na imenjaka, učlanio se u jednu-dve stranke, kupio diplomu doktora i – nebo bi ti bilo granica, a ne kukuruzi.

    Onda bi mogao te iste kukuruze npr da otmeš od jednog vlasnika, pokloniš svojoj porodici i da zato ne odgovaraš, već da odgovara eventualno onaj što ti je pomogao.

  3. I pored nasilnog otimanja starijeg lica, vezivanja za stub u sred oranice (gde je mogao i skončati da ga „slučajni“ prolaznik nije pronašao, kao i namere da za otkup traže skromnih 2 miliona evra, ministar je ocenio da je slučaj „nižeg nivoa koji nije imao za cilj širu akciju protiv porodice Djoković“. Koju bi otmicu isti okarakterisao kao onu srednjeg ili višeg nivoa?

  4. ma sega mega univerziteti učine svoje, da svaki lopovluk bude prizeman..

  5. Da je otet neko od članova porodice ekipe iz SNS da li bi i tada to bilo tretirano kao kriminal nižeg nivoa ili pak državni udar? Hm

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.