Uhapšene četiri osobe na Mokroj Gori zbog pucnjave 1Foto: RTK (arhiva)

Četiri osobe uhapšene su na Mokroj Gori, na mestu Savina voda, nakon pucnjave koja je odatle dopirala a zaplenjeno je i oružje,a uhapšeni su iz Zubinog Potoka i Kosovske Mitrovice, javlja Kossev.

Kako je saopštila Policija Kosova, a na osnovu informacija policijske stanice u Istoku, odakle su policajci i izašli na teren, oni su dojavu o pucnjavi na Mokroj Gori dobili od građana u subotu oko 17 sati.

Na mestu Savina voda čuli su pucnje i na tri lokacije koje su uzajamno bile udaljene od oko 100 metara, zatekli šatore i nekoliko ljudi i vozila. Naglašavajući da su u koordinaciji sa tužiocem izvršili pretres, zaplenili su pištolj M57 sa jednim šaržerom i 24 metaka , pištolj CZ99 sa dva šaržera i 15 metaka, pušku AK47 sa dva šaržera i 92 metaka, pušku karabin sa ispaljenom čaurom i lovačku pušku sa 14 metaka.

Uhapšeni su R.K., rođen 1972. u selu Zupče (Zubin Potok), P.LJ., rođen 1984. godine u Kosovskoj Mitrovici, G.M. rođen 1971. godine u K.Mitrovici i M.U. rođen 1993. u Zubinom Potoku . Njima je u međuvremenu određen pritvor do 48 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari