Uhapšene jer su htele da snime stari Generalštab

Ostavite komentar


  1. Ovo je samo jos jedna potvrda da nase bezbedonosne sluzbe prate sve strane drzavljane. Da su uvek budni da sve pomno prate, vrse provere u to nema nikakve dileme niti sumnje, kao ni u to da se oni koji su uhapseni nisu slucajno nasli tu gde su bili, vec po zadatku nadam se da ce biti otkriveno sat im je bio cilj i namera.

  2. Higija draga, kao prvo to nije institucija nego rusevina bivse institucije, a kao drugo jos uvek nije odbacena ideja da se ova rusevina ostavi u ovakvom stanju i proglasi spmenikom. P sta je problem ako neko snima spomenik, to je svuda u svetu dozvoljeno. A kao trece oni koji su ovo uradili imali su i maju mnogo bolje i detaljnije snimke pre nego sto je ova rusevina bila institucija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.