Uhapšeni Negotinci zbog nelegalnog transporta: U kombiju pronađen i gasni pištolj, a pomagao im policijski službenik 1Foto: J. B. K.

Više javno tužilaštvo u Negotinu, potvrdilo je saznanje Danasa da su uhapšeni Negotinci zbog nelegalnog transporta do Beča, i da su pripadnici policije u kombiju pronašli gasni pištolj za koji nisu imali dozvolu, a da im je jedan policijski službenik u tome pomagao.

Oni ističu da su naša saznanja tačna, s tim da je u kombi vozilu P. B. pored putnika pronađeno i konvertibilno oružje, gasni pištolj za koji nije imao dozvolu za nabavljanje, držanje i nošenje. I on, kao i prevoznici B. V. i S. S. su i ranije procesuirani zbog nelegalnog obavljanja delatnosti, prevoza putnika u međunarodnom saobraćaju.

“Zbog krivičnog dela Pomoć učiniocu posle izvršenja krivičnog dela, policijski službenik je sa tužilaštvom zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela i u skladu sa sporazumom biće osuđen na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine koju će izdržavati u svom stanu”, ističe se u saopštenju VJT-a u Negotinu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari