Uhapšeni zbog pokušaja prevare sa lažnim parking kartama

Ostavite komentar


  1. Želeo bih da kažem da nije tačno da se neko može prevariti na ovaj način. U mojoj ulici sam večeras video ove flajere na brisačima svih automobila i to mi je privuklo pažnju. Prvo, flajeri samo dizajnom liče na parking servis kaznu, nisu ni u PVCu kako to radi parking servis, a ni u formi uplatnice. Dakle sigurno niko ne može da uplati novac na osnovu toga. Gledao sam reporterku RTSa koja je ushićeno“sa terena“ izveštavala o tome kao da je videla nekoga iz svemira, a u stvari reč je o bizarnom flajeru za obdanište. Na njemu piše da je mesečna cena 6000 din uz subvenciju grada itd…..nisam se dalje udubljivao. Malo je bezveze da u toj formi bude flajer za obdanište, možda je nečiji marketing to osmislio (pomalo bezveze) ali da je neki pokušaj prevare nije sigurno, ko god pogleda taj flajer videće da je bezazlen.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.