Ujedinjeni fantomi: Vučić da da ostavku iz zdravstvenih razloga

Ostavite komentar


  1. dok nas lekari iz javnog sektora prosleđuju u svoje privatne ordinacije. Od 2012.godine je na vlasti i nije ništa preduzeo kako bi sprečio takvo ponižavanje običnog samrtnika kome se otima od plate za javni sektor, a onda mu se onemugućava lečenje u istom.

  2. Pitam se da li su upoznati sa sramotom i naravno sa ljudskošću, kada izgovaraju gluposti.

  3. Toliko svečanih otvaranja je imao u poslednje vreme pa mu i nije zameriti – samo je svečano hteo da otvori bolovanje. A nije znao da za funkcije koje obavlja mora biti zdrav!

  4. Pozivati nekoga da ostavku jer ima malih zdravstvenih problema je van svake pameti.Al dobro drugacije ne mogu da mu pariraju ni po radu a ni po politickom programu jer isti i nemaju.

    1. Pa, Zekice, kako mogu biti mali zdravstveni problemi kad je život bio ugrožen? Valjda lekari znaju šta izjavljuju?

  5. Vučić još jače i uz više snage i elana u nove pobede i dalju izgradnju Srbije do svetskih razmera.

  6. Srbija je prosla mnogo toga ,sada je zahvaljujuci ovoj vlasti i Predsedniku koji se bore da gradjanima obezbede sigurnu buducnost , kao i bolju buducnost njihove dece srpska napredna stranka i njen lider zasluzili da imaju podrsku cele Srbije

  7. Svi bi samo da sklone predsednika, ali niko na izbore. Junak do junaka. JUnačine samo na jeziku. Pih.

Ostavite komentar


Društvo

"U sopstvenoj državi se osećam kao građanin drugog reda": Novinar Pero Jovović o venčanju sa partnerom u Francuskoj i položaju LGBTQ+ zajednice u Srbiji 8

„U sopstvenoj državi se osećam kao građanin drugog reda“: Novinar Pero Jovović o venčanju sa partnerom u Francuskoj i položaju LGBTQ+ zajednice u Srbiji

U kakvoj atmosferi smo obeležili 17. maj Međunarodni dan borbe protiv homofobije, bifobije i transfobije u Srbiji govori i činjenica da sve veći broja LGBT parova odlučuje da svoje veze ozvaniče u drugim zemljama, poput Hrvatske, Crne Gore ili članica Evropske Unije, kao što su Francuska, Danska i Nemačka. Svoju vezu nedavno je na taj način ozvaničio i novinar Pero Jovović sa svojim partnerom i to u Francuskoj.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.