Ujedinjeni protiv kovida: Da bi se sprečio kolaps potrebne mere od najmanje dve nedelje

Ostavite komentar


    1. Roditelji koji imaju školsku decu su na mukama. Najčešće čujem, nema šanse da pošaljem dete u školu u ovim uslovima. Strah he ogroman! Da li je iko spreman da sasluša roditelje?

      1. Nike tačno. Izgleda da samo oni koji nemaju školu razmišljaju o tome da im deca ne idu u školu. Bezveze dižete frku zbog virusa koji će do januara postati sporadična pojava i čija smrtnost je na nivou gripa.

  1. Treba sve da stane.
    Vucicu i kamarili treba pruziti otpor .
    Kon ,foteljsica DKS SU SRAMOTA BELIH MANTILA .
    BRNABICKA ??? Klonirani SNS – ovka ,sa kojom strucnom spremom?

    U CIJE RUKE SMO STAVILI NASE ZIVOTE ?

  2. Ma, kakave mere i merice. Mesecima i godinama u parku iza moje zgrade se okuplja bulumenta narkomana i pijandura pa uralju do duboko u noć. niti možemo da spavamo, a sada prisustvujemo i uspešnom širenju epidemije. A tako je, koliko čujem od prijatelja i u skoro celoj zemlji.
    Na televiziji bogzna kolika grdan briga „kriznog štaba“, vlasti i predsednika, a u stvarnosti rasulo. Pa kako čovek da ne poveruje televizoru? Ako poveruje svojim očima i ušima poludeće od muke.
    Ko u ovoj zemlji sprovodi Zakon o javnom redu i miru? Izgleda da ćemo to morati, mi obični građani, da preuzmemo u svoje šake.

  3. Vesic i ostali , nas od statusa ,gradjana veseljaka po Konovoj definiciji vodi u NACIONALNU tragediju .
    Dr.Kon OCEKUJEMO VASE OBJASNJENJE ?
    Da li ste dozvolili Vesicu ,i da li je trazio ,procenu epidemioloske situacije ,pre ukrasavanja Beograda ,za N Godisnje praznike .?
    U Evropi ,se razmislja o STROZIJIM MERAMA OKO BOZICA ,a sve zemlje ,vec sad ,imaju mnogoooo STROZIJE MERE.od nas.
    U Srbiju se ulazi bez ikakvih mera ,vec nedeljama .,a maltretirate gradjane Srbije ,prozivate ih neodgovornim ,nesavesnim…
    U Sloveniji ne radi gradski prevoz .
    U Madridu METRO.
    U Belgiji svi kafici zatvoreni,NAJVECE ZARISTE , oblast BRABANT JE U IZOLACIJI.( granici sa Holl) vec ,nedeljama.
    U Sloveniji,Gorenjska i dolenjska oblast u IZOLACIJI.,vec dve nedelje.
    Kazete da je Beograd ,najvece zariste ,
    Da li razmisljate o izolaciji grada .
    Mislim da bi u ovom trenutku najdelotvornija mera ,u sprecavanju sirenja Korona inf, BILA. VASA OSTAVKA ,SA KOMPLETNIM STABLIJAMA I VLADOM.

    1. Šta ste zapeli sa strožijim merama? Ko hoće nek se zatvori u kuću i eto mu mera. Pustite ljude da žive život, nemojte ih više smarati sa koronom i merama. Dosadni ste više. A ovi ujedinjeni protiv kovida suu 10 puta gori od Vučića, teško zamislivo, ali tako je.

  4. Nema zatvaranja. Mora se izvrsiti prinudna fasisticka vakcinacija! Pre izlaska vakcina u SAD, tokom aprila 2021, iste ce biti prisilno testirane nad stanovnicima Srbije i jos 4 „povlascene“ zemlje koje su ih kupile, kako je nas gospodar zivota i smrti rekao…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.