Ukinuta osuđujuća presuda Miškoviću

Ostavite komentar


  1. Napokon je gradjanska Srbija uspela od Miska da napravi postenog gradjanina i srpskog biznismena (domacina). Hvala vam gospodo, na svemu sto ste za njega ucinili. Sutra kad vam Vucko bude gasio medije, obratite se Misku za pomoc, nas postene gradjanine zaobidjite. Valjda Misko nece sve odigrati po sluzbinom PS-u pa zaboraviti sta ste sve za njega cinili svih ovih godina, te napravi neki dil sa Vuckom, a protiv vas. Al koga briga…

  2. Nadam se da ovu pobedu, pored ostalih, pisete i sebi (redakcija Danasa). Svi oni tekstovi o progonu biznismena postenjacine Miskovica od strane diktatora Vucica, izgleda su se isplatili na kraju.

  3. Nije skroz oslobođen, biće mu ponovljeno suđenje pred specijalnim sudom u Beogradu. To će biti sledeće godine, i verujem da će ishod spora biti drugačiji.

  4. Da je sve stekao posteno ne bi ni trebao niko da ga brani. A ovde se ne zna ko je veca postenjacina da li Miroslav Miskovic ili advokat Tomanovic. Ali kako se kaze prvada je spora ali dostizna. Nije on nevinasce, vecina gradjana misli da on svoje bogatsvo stekao postenim radom.Pa nije on optuzen samo po jednoj prijavi ima on jos mnogo problema da dokaze svoju nevinost.

  5. Apelacioni sud samo služi da bi okrivio Legiju i ni za šta drugo, svi ostali koji su pljačkali i uništavali našu državu su pušteni.

  6. Taman smo pomislili da je Veliki Dramaturg hteo da razapne Miška,kad ono,fijasko. Ništa naće nekog drugo društvance za pozorištance. Inče, Miško vodi poslove bez pauze od prvog dana farse, mislim od kako je optužen

  7. Care pobedio si lopove sada ih oderi tuzi pa ih raskrinkaj sve ko kada i kako su krali pa ih baci u cuzu kao oni tebe.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.