Umro čuveni psihijatar Jovan Marić

Ostavite komentar


  1. super je bio dr Maric. volela sam da ga slusam. bas ce mi nedostajati njegove lepe price koje su bile informativne u medicinskom i ljudskom smislu za javnost

  2. Veliki profesor! Jednom profesor Medicinskog fakulteta ostaje zauvek profesor i kada se penzioniše! Danas profesorima zovemo ko zna koga i na koji način su do toga došli. I ko zna kakve su im kvalifikaciej! Da ne pričam o kaže:

    Neka mu je večn aslava!

  3. Bio mi je profesor etike. Obožavala sam i njega i njegova predavanja. Pred kraj zivota, se dosta izmenio kao ličnost. Nek počiva u miru

  4. Počivajte u miru profesore, hvala na prijemu i ljubaunosti , ukazanoj pomoći, nek’ Vam je večna slava i hvala!

  5. Одавно нисам прочитала овако лијепе коментаре за некога, ниједан ружан.И од мене НЕКА ПОЧИВА У МИРУ, заслужио је.

  6. Nekada je bio gospodin, intelektualac, zaista harizmatična osoba. A onda je pre desetak godina, po odlasku za ambasadora u Nigeriji, prolupao. Šteta sjajne biografije koju je „sekselencija“ zaprljala.

  7. Moj otac ga ja upoznao dok je bio u Nigeriji, nazalost nijedan sada nisu medju zivima. Sekselencijo pocivaj u miru 🙂

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.