UNS traži od Trifunovića da se izvini novinarki RTS zbog seksističkih uvreda

Ostavite komentar


    1. Pošten svet ne gleda RTS, tu količinu neprofesionalizma retko ko može da svari.
      Ali je jasno da je Sergej vučićev primitivko, poput Belog Preletačevića ubačen od Službe da glumi lažnu opoziciju.
      Pitanje za korumpirano pravosudje : Hoćete li da ispitate navode korumpiranog i primitivnog Sergeja o podmićivanju od strane SNS sekte ?

      1. Sergejev tvit je pogodio u centar! Krajnje je vreme da se novinarstvo vrati novinarima, a da se Olivere, Barbare, Dee i slicne sklone sa medijskih meridijana ove nase jadne zemlje…

  1. Tako je to kada dobar glumac reši da postane loš političar.No, najneobjašnjiva činjenica je što su ga podržali neki ugledni građani ovoga društva, pa čak i izabrali da im bude lider. Komunisti su bar svoje kandidate slali na političke kurseve ili nekakve večernje škole, a Trifunović pravo sa pozorišnih dasaka, čak i bez ijedne probe, hop pa na čelo pokreta. To mu dođe kao kada bih napustio režiju, obukao beli mantil, okačio oko vrata tetoskop i naprasno rešio da postanem ne samo doktor, već primarijus ?!?

  2. Sve su u pravu gospoda iz UNS-a i NUNS-a, ali ja sam ipak na Sergejevoj strani u ovome…toliko je nagomilanih frustracija u ovom narodu, što se videlo i na Vesićevoj promociji, a za šta su najodgovornija gospoda na vlasti, Sergej je pogrešio ali ga potpuno razumem. On je samo ovih sa druge strane.

    1. U redu je braniti žene od ovakvih uvreda. Volela bih samo da su SNS branili tako i Jutkine žrtve,pa da verujemo u njihove dobre namere.

    2. Da li su gospoda iz UNSa IKADA do sada koristila mehanizme koje navode u tekstu:
      “ neprofesionalizam i neznanje novinara podložni su kritici i postoje mehanizmi da se ukaže na ostrašćenost ili propagandnu delatnost medijskih radnika, …“

  3. Još samo da su UNS i NUNS upozorili „koleginicu“ Jovićević zbog neprofesionalnog vođenja emisije i tolerisanje divljačkog ponašanja Orlića prema Mariniki Tepić i da su zatražili da joj se voditeljka i RTS javno izvine, možda bi saopštenje i imalo smisla. Ovako, naravno da nema izvinjivanja „novinarima“ koji to zapravo i nisu.

  4. Gospodju Radu Trajkovic radikali napadaju intenzivno vise od mesec dana, ili se to ne racuna. Mislim, i ona je zena, i to je mizoginija Djuricu, tele jedno…

  5. Nisam pristalica takve komunikacije, ali jasno je da nije mislio na bukvalno prostituiranje, nego da je u pitanju metafora i da je reč o političkoj prostituciji.
    Oni koji se najviše bune tzv naprednjaci su šampioni te vrste sporta, šta reći drugo za ono što rade novinari:Pinka, StudiaB, Tanjuga i niza tabloida, a asistiraju i Hapy,Prva, O2.

  6. Odmah obavestiti Brisel,Moskvu,Vašington,Peking,Venecijansku komisiju, članice Višegradske grupe,Kvinte,Evroazijsku zajednicu,Severnu Koreju,Koštunicu….

  7. Ništa tu nije ni novo, ni čudno, jer Sergej Trifunović je dokazao da je bezobrazan, nevaspitan i prostak. Medjutim , kada govori protiv Vučića, onda mu vi iz „Danas“ odobravate . Zato ste vi iz „Danas“ obični licemeri .

  8. A kako bi bilo da se gospođa, koja je jedna od onih zbog kojih ne gledam RTS već 20 godina, izvini svima nama zbog načina na koji radi svoj posao? Pa da opet mogu da gledam program koji uredno plaćam.

  9. Bravo Sergej, ljuta trava na ljutu ranu. Mislim da su godine iza nas pokazale da uništavči naših života razumeju samo ovaj rečnik i način.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.