UNS: Upućene pretnje urednici Jedinstva Radi Komazec

Ostavite komentar


  1. Osudjuem pretnje bilo kome. Ali, šta je to Jedinstvo?
    Čiji je taj nepostojeći list, gde izlazi, koliko periodicno, gde je redakcija, da li ima novinara, koliko i ko su, ko im daje platu kad je lidt apsolutni nekomercijalan, neprofitabilan i bez tiraza..?!
    To sto je pre 30 godina Jedinstvo bilo neuticajni, politivki, komunisticki niskotirazno dnevno glasilo na srpskom jeziku u Pristini, danas ne znaci nista!
    E sad, vucic koristi ovaj nepostojeci medij za narucena pitanja na konferencijama za stampu. Kao i od tanjuga koji je licno, potpisom sam zatvorio 2015. godine ali ova agencija sluzi mu sbojim radom vec 5 godina.
    Cista medijska manipulacija i zloupotreba.

  2. Evo vidimo da Beta, pa tako i Danas, friziraju informaciju o ovoj žalbi. U normalnom ambijentu života izgledalo bi neverovatno. Medjutim, kod nas je evo to moguće. Ispada da postoje novinari a i neki drugi novinari. Nisu isti pred zakonom i životom.

    Na nisko ste pali granje gospodo novinari. Zašto ne pomenuste važnije detalje iz žalbe. Šta je radio N1, šta se radi na Tviteru, itd.

    Nema vama spasa gospodo. Propali ste.

    1. Novinari „Danas“-a su iz „ekipe“ medija koji raspiruju i generišu mržnju prema neistomišljenicima i to nazivaju normalnim, a neistomišljenike nazivaju botovima. I Danas snosi odgovornost za pretnje nasiljem, jer podstiče na mržnju i ima popustljiv stav prema svakome i svemu što je protiv Vučića i legitimne vlasti .

      1. DANAS širi mržnju? Sačuvaj Bože. Ne postoji rečenica udaljenija od istine od ove. U Danasu možete pročitati komentare i protiv samog Danasa što reče jedan novinar. To što se „druga“ tj „prva“ strana ne čuje toliko u Danasu je krivica onih koji su rešili da nw daju intervjueovim novinama.

  3. Što niko nije postavio pitanje :kada će šalteri socijalnog, penzionog, karastra, lokalne samouprave da počnu sa radom. Mi i preduzećima radimo bez prestanka, pošta i banke takođe. Samo su oni na državnim jaslama i uživaju a mi čekao da prorade.

  4. Da joj prete nemaju pravo i treba ih pronaći ali je krajnje vreme da popicija upadne u Jedinstvo i pročešlja fakture i njihovo poslovanje. I za ovu Radu i za šefa joj Vlahovića ! Zašto njih dvoje ne sede u Gračanici ili Kosovakoj Mitrovici nego oboje imaju stanove u Beogradu u kojima žive a u Krunskoj su non stop ! Ko plaća njima stalna pitovanja do Mitrovice i nazad ? Plaćaju oh građani iz budžeta ! Pokrenite novinati ostraživači tu priču ojo finansiranja i troškova Jedinatva, pitajte Vlahovića zašto još nije u penziji da nekome ustupi mesto jer je prešao 70-u i proverite ima li Vlahović diplomu završenog fakulteta i kad je diplomirao !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.