Upitnici za roditelje od drugog polugodišta

Najavljeno veće učešće porodice u školskom životu dobija konkretne obrise

Ostavite komentar


  1. Mislim da bi trebalo dozvoliti roditeljima i da drze nastavu kako bi ceo obrazovni sistem bio pod kontrolom roditelj i,Zavoda za vrednovanje kvaliteta vaspitanja i obrazovanja.Gospodjo Capric pitajte nastavnike koliko su zadovoljni planom i programom koji im nudite i na taj nacin prisiljavate da ispiraju decje mozgove raznim nebitnim cinjenicama.Zasto u Srbiji ima 75 izdavaca udzbenika,a ne zna se koji je gori od goreg?.Pozabavite se tim pitanjima,ne bezite od sustine.Lako je uradi psiholoski profil ucenika 21og veka i njemu prilagoditi kvalitet ucenja.To vam je posao a ne da se stalno bavite nekakvim besmislenim anketama i tako opravdali postojanje Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.