Uputstva roditeljima povodom otvaranja vrtića 11. maja

Ostavite komentar


  1. A ako dete ima polensku alergiju pa mu zbog toga curi nos, kasljuca i kija? To ce verovatno biti shvaceno kao covid19 i onda ce roditelj zbog te gluposti morati da uzima bolovanje.

  2. Slusala sam ga jutros, kaze dva meseca smo primali plate 100 posto. Pa sta to znaci….. Bas njega briga ko je hronicni bolesnik ima malu decu itd. Pa i profesori nece raditi 6meseci, hocete i njima dati 100 posto ili ce te im smanjiti. Dokle vise ponizavanje vaspitaca……………

  3. Postovani,
    Vaspitaci su organizovali online aktivnosti (svakodnevno slali predlog aktivnosti roditeljima, primali na viber grupu povratne informacije o uradjenim zadacima, slali rukovodiocima te iste aktivnosti, na nedeljnom nivou izvestaj o planiranom i izvrsenom radu) isto kao i prosvetni radnici samo sto ne daju ocene. Ocigledno se njihov rad manje vrednuje. Takodje, do pre par dana se pisalo u medijama da i nije neki rizik otvoriti vrtice, a kao mesto povecanog rizika za sirenje virusa pored voznje u GSP dr Kon navodi i vrtice. Malo je gradova gde su testirane vaspitacice pred pocetak rada kao sto je to uradjeno u Majdanpeku, a rezultati su pokazali da su dve vaspitacice pozitivne. Svoj deci, njihovim roditeljima, zaposlenima i njihovim clanovima porodice sretan polazak u vrtic.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.