Zeleno svetlo za projekat izgradnje fudbalskog stadiona u Vranju

Ostavite komentar


  1. Svako svome. Kultura nam je u potpunom rasulu, drzavne finansije su smanjene i skoro da ne postoje. Kultura je bitna za indetitet naroda a ne fudbal. Da apsurd bude veci stadioni se grade na postojecim. Potpun apsurd. Tolike pare za objekat koji se koristi nekoliko puta godisnje. Pronadjen je recept za skidanje drustvenog novca i sada se zdusno koristi izgradnjom bespotrebnog.

  2. Ma kakva peticija građana. Obična laž i glupost. Grad nema bazene, smrdi oko pijace, prljav, deponije, vozi se po trotoarima a neko će da gradi stadione. Južna Morava kod Vranja izvor zagađenja, ruglo. Vlasina zapuštena, vlasnici dograđuju i uništavaju prirodu. Država zapustila ovaj biser. Gde su arletske staze, istinska sportska hala koja bi se koristila, biciklističke staze. Šta rade komunalci? Mislim na komunalnu policiju. Uhljebi.
    Bivši simpovci na vlasti. Ovaj grad sa svojom zaista specifičnom kulturom je urušen, vranjski duh je postao provincijalski kao i beogradski. Bežati iz grada u kome ni lokalna vlast niti država nisu želeli, umeli i hteli da sačuvaju jedinstveno nasleđe.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.