Uručene diplome učesnicima programa „Mladi lideri promena“ 1Foto: Pixabay

Učesnicima pete generacije programa „Mladi lideri promena“ danas su svečano uručene diplome, čime je okončan prvi deo programa u kome su ove godine učestvovala 22 studenta pod mentorstvom 22 uspešna mlada menadžera iz kompanija članica Američke privredne komore u Srbiji, najveće nezavisne poslovne asocijacije u Srbiji.

Američka privredna komora je taj program pokrenula 2014. godine sa idejom da kroz sinergiju akademskog i korporativnog sektora doprinese profesionalnom i ličnom razvoju mladih ljudi.

Učesnicima se omogućava sticanje praktičnih veština i znanja relevantnih za rad u korporativnom sektoru, mentorski rad, kao i dragocena iskustva koja nose razgovori sa vodećim poslovnim ljudima u Srbiji.

Nakon današnjeg uručenja nagrada, deset najboljih parova će tokom leta pripremati studiju slučaja, koju obezbeđuje kompanija Koka kola. Tri najuspešnija para u izradi studije slučaja će u finalu raditi na novom projektnom zadatku, a par koji najbolje osmisli, pripremi i predstavi svoj projekat biće proglašen pobednikom programa.

Za sve finaliste obezbeđene su nagrade, a pobednički par petog ciklusa dobiće punu stipendiju Univerziteta Šefild za pohađanje MBA programa i master studija, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari