Ustavni sud Srbije: Radimo i za vreme vanrednog stanja

Ostavite komentar


    1. Sramota. Morali su da obezbede minimum procesa rada kao i ostali sudovi u Srbiji a to je da imaju tzv.kancelariju za prijem podnesaka.

    2. Ruku na srce, ne radite ni za vreme rednovnog stanja. Bar ne ono što bi trebalo da radite.

  1. Znači da ćete doneti odloku o ustavnosti otimanja penzija?

  2. Ako Ustavni sud Srbije radi i za vreme vanrednog stanja, koje je inače uvedeno 15. marta, kako objasniti da od 05. marta nije održana ni jedna sednica, a do tada su sednice Ustavnog suda, I i II Velikog veća održavane svakog trećeg četvrtka; 23.01., 13.02. i 05.03.

  3. Rade ,rade i to svakog prvog dolaze po plate.Ni za vreme komunista sudovi nisu bili ovako politizovani i radili iskljucivo u interesu diktatorske vlasti.

  4. Još od doba Miloša Obrenovića do današnjih dana svaki vladalac je vlast smatrao privatnom svojinom.Ustav se poteže samo u skupštinskim raspravama da bi nekoga proglasili za izdjnika po nalogu onoga ko najviše krši baš taj Ustav.Voleli bi mi da vi nešto radite ali vi izgleda idete do posla i oko posla a od posla ništa!

    1. Ako kroz hitnu proceduru odluce o predlogu za ocenu ustavnosti uredbe o vanrednom stanju, moci ce da skinu papiric sa glavnog ulaza, otvore salter za postu i konacno pocnu da rade svoj posao. Sve to pod pretpostavkom da ne traze misljenje o svemu od najboljeg studenta pravnog fakulteta ikada.

  5. Ove sudije sve pohapsiti, i oterati na visegodisnje robije,a pre toga sve im oduzeti. To su zaslužili svojim postupcima,odnosno nečinjenjem,jer su deo Vučićeve i SNS hobotnice.

  6. sram vas bilo. radnici u posti mogu da rade, a vi se cuvate. od cega i koga? koliko ljudi prodje kroz postu, a koliko vi primite podnesaka dnevno. bruko ljudska.

  7. Gospodo iz Ustavnog suda vi ne radite od 19. Aprila 2013 godine a ne od 23. Marta ove godine. Punih 7 godina je od kada je ova vlast potpisala Briselski sporazum, a vi koji se zovete Ustavni sud ni jednom jedinom rečju, a kamo li delom niste reagovali na to bezobzirno i najdrastičnije moguće gaženje Ustava države. Šta vi ustvari uopšte radite?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.