UŽIVO Dan nakon tragedije u školi na Vračaru: Više stotina đaka odaje počast žrtvama, osumnjičeni na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu

Ostavite komentar


  1. Tragedija kakva nas nikada nije zadesila.Ima li Beograd gradonacelnika,sta on radi …zida!?Sram ga bilo,nema ga nigde.Deset ubijeno u školi u sred Beograda,nasa deca,cuvar..a on zida..Sram da bilo

  2. Da li bi bilo moralno, ako ga imauopste, da ministar prosvete podnese ostavku? Ja licno ne bih mogao da obavljam tu funkciju nakon ovoga!

  3. Aktuelna autokratska vlast Srbije je uzrok ovakvih tragedija stradanja mladih, jer isti promovišu, pdstrekuju stvaraje kriminalnih grupa i ratoborne huškače raznih profila …
    Svje ovo mladi gledaju na javnim elektronskim medijima koje kontroliše aktuelna vlast srbije i njezini čelnici … Primjer … Kriminalac kristijan golubović u osnovnoj školi u posjeti kojim povodom i namjerom … tužno i smješno a vlast ćuti i zataškava svoje samo njima znane planove i namjere … SRBIJO PROBUDI SE DOK JOŠ NIJE KASNO …

  4. Čudi me da niko ne razmišlja da je mali možda upao u satanistički kult? Njihovi pripadnici dobiju zadatak da ubiju nekog čisto radi inicijacije. Ukoliko ne smeju moraju presuditi sami sebi. Uprotivnom kult ih sredi. Ovo mi smrdi na takvu situaciju. Hiljade slučajeva je širom sveta i njegov morbidni profil na fejsu sa zašivenim ustima i prekriženim očima, pre nego je misteriozno ugašen, ukazuje da tu nisu čista posla sociopate, već nešto mnogo jezivije… A možda su i roditelji mnogo upleteniji u sve to. Ovo je doba demona i ljudi nisu svesni koliki je njihov pritisak na ljudski rod i planetu (Otkr. 12:12).

  5. Setite se samo da drzava NISTA nije preduzela protiv 2 klinca od 13 godina koji su u Novom Sadu zapalili zivog prosjaka.
    Setite se da drzava nije promenila zakon cak ni kada je u S. Palanci profesor skocio na zlikovca i sprecio ga da napravi masakr.
    Setite se da drzava nije izbacila iz svih skola u Srbiji 3 nasilnika koji si profesorici izvukli stolicu. Ministar je ostao gluvonem izgleda.
    Isti ministar nije dao otkaz niti smenio direktorku skole koja je pustila Kristijana Golubovica da snima spot. Ministar opet ostalo gluvonem.
    Setite se raznih slucajeva. Setite se da se na TV emituje rijaliti u kome je glavna zvezda osuđeni ubica iz hira Zvezdan Slavnić. Setite se da osuđeni razbojnik, pljackas i narko diler Kristijan Golubović ne samo da je bio u rijaliti programu nego ima i svoju emisiju i gostovanja gde se baca po studiju te televizije.
    Setite se raznih prostitutki koje su zvezde rijaliti programa.
    Setite se usvojenih zakokona da dete do 14 godina moze da napravi masakr i da ne odgovara i to smo doziveli kao posledicu svega navedenog. Sada se umesto ukidanja limita stavlja sramno 12 godina samo.
    Ne moze da bude limita u godinama. Imate slucaj u USA da je dete od 7 godina kome su roditelji oduzeli telefon i terali ga da uci, uzelo pistolj i ubilo oca i majku ali je tamo dobio dozivotnu robiju.
    Imate i danas slucajeve snimanja na Instagramu kako pucaju i ubijaju po skolama i to bas u Srbiji i to bez kazne. Imate i danas da dete u Srbiji od 9 godina pravi spiskove koga treba da ubije jer zna da nema kazne za njega. Setite se da su od 2001 a pogotovo 2005 godine zakoni prepisivani neprimenjivi kod nas i da su tumacenja takva da su klasicna SLEMPovanja Silovanje Logike Egzibicijom Mentalnih Perverzija gde policija ne upada u stan masovnog ubice koji je kao dete jer je stan od roditelja pa se cekalo satima da bi se uklonila silna municija koju je otac ubice drzao. Setite se da ni danas nema pokretanja postupka niti zatvaranja streljane koja je dopustila mimo zakona da dete puca iz pravog oruzja.
    I onda vam neko kaze da je sistem dobar i da je sve preduzeto ali se eto desilo. NE NIJE PREDUZETO NISTA I NECE BITI UKINUTA GRANICA ZA DETE DA NE BI BILO KAZNJENO.
    Setite se da kada nema ubistva u Srbiji onda se prenose price o ubistvima sirom sveta makar bila stara i decenijama. Setite se da u Srbiji nije zabranjen pristup DARK NETU. I sta onda ocekujete? Setite se da obezbedjenje po skolama NE SME DA INTERVENISE nego moze samo da pozove policiju. Moze samo da bude gore jer se usvajaju nakaradni zakoni o PRAVIMA DETETA, PRAVIMA ZENA a tako su skrojeni da oni izazivaju ubistva i masakre i to je NAMERNO URAĐENO. Imate kao fora zabrana pristuoa koja se NE KONTROLIŠE. I DOKLE VIŠE DA SE PROMOVISE TALOG I MULJ OVE ZEMLJE I DA SE PRICA O PRAVIMA TALOGA I MULJA, A NEDUZNA DECA, NEDUZNE ZENE DA STRADAJU JER SE ZAKONI NAKARADNO TUMACE I NE MENJAJU U SKLADU SA POTREBAMA DRUSTVA.

  6. Prekinuti nastavu do septembra a do tada dobro sve osmisliti, kako se ništa slično ne bi dogodilo

  7. Mogu li saznati sta je korist od toga da povredjujete prava ove osobe i izlazete kliniku i zaposlene jos vecem pritisku nego onom koji vec imaju?

  8. Molim Boga da je ovo izolovan slučaj, da nije najava onoga što nas čeka u budućnosti!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.