Vakcine stižu, ali kada i koliko će koštati još se ne zna

Iz kompanije Fajzer za Danas o nabavci cepiva protiv korona virusa

Ostavite komentar


  1. stižu vakcine protiv korone koje još i ne postoje,a nema vakcina protiv gripa koje redovno primam 20 godina ,a sada nisam uspeo da se vakcinišem.postoje doduše one ‘torlakove’ za koje niko ne zna ni čije su ni odakle su

    1. Hoce li iko normalan u ovoj zemlji da se zapita- zasto u,npr.Nemackoj i Švajcarskoj VAKCINE NISU OBAVEZNE,a ovde se maltene uopste ne postavlja pitanje i donosi odluka u malom krugu ljudi o vakcinaciji kompletnog stanovnistva,a pitate li Vi gospodo nas nešto ili ste postali vlasnici naših života????
      NE,NISAM ANTIVAKSER ALI NE VERUJEM NI OVIMA NA VLASTI NI OVIMA OD KOJIH ĆE VAKCINA BITI KUPLJENA,NE UCENJUJTE NAROD!!

  2. Svi ugovori naše vlade su strogo pov tako da ništa nije novo ovakvo saopštenje da su „detalji tog ugovora… poverljivi“ . Sećam se pre 4-5 god gledao sam slučajno HRTkad oni govore da nabavljaju vakcinu protiv griopa za svoje potrebe pa još i za potrebe zdravstva u Srbiji. Bio sam zaprepašćen da Hrvatska nabavlja vakcinu za Srbiju o čemu nije bilo ni reči ni u jadnom glasilu Srbije niti je to srpska vlada bilo gde pomenula. Toliko o ugovorima srpske vlade da li se radi o vakcini , Er Srbija, ili sa kinezoima za prodaju Bora, Smedereva itd. Sve je očigledno dobro „podmazano“ što nije za javnost

  3. Srbija je veoma cenjena zemlja u svetu, kao i njena vlada, tako da sam siguran da će dobiti te dodatne doze koje su tražili… Axaxax, smešni ste ko bioskop….

  4. Fajzer-Bajontek vakcina, koja je do sada ispitana na 43.500 osoba u više zemalja, efikasna je u 90 odsto slučajeva
    ——————————–
    Šta se dogodilo sa onih „nevažnih“ 10 procenata ili 4350 ispitanika.
    Samo zaraženi pa islečeni od zaraze antikovid vakcinom ili umrli?
    10 porcenata u Srbiji je tačno koliko Vučić „ima članova stranke“

  5. Naravno da je ugovor tajna ,dok je na celu “ STUBA POSTOVANJA VLADE za brigu o zdravlju nacije ,COVEK SA MEDALJOM I CINOM U RUCI.
    BIO JE I 2009 ,PA SPALISMO VAKCINE ,KUPLJENE NASIM PARAMA.
    Nase pare spaljene ,a njihove ostadose u NJIHOVIM DZEPOVIMA BEZ DNA !

  6. Izvinite,
    Gde možemo da nabavimo ili kupimo vakcinu protiv Tetanusa? Susrećemo se sa nedostatkom ove vakcine godinama i pitanje je da li u opšte može da se nabavi u Srbiji. Molim vas pomozite da naša zemlja nabavi vakcine protiv Tetanusa.

    1. Bolje je ne primiti poslje nje mi pocelo trnjenje svih delova tela. Jos je kupis sam pod izgovorom da nemaju. Neki doktor mi je rekao da na taj nacin skidaju odgovornost od nezeljenih efekata. Sam si je kupio 🙂

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.