Valentina Reković: Jedna od milion

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Niko nije savršen i svako može da pogreši.
    Ali javno priznavanje greške je u Srbiji toliko redak i neuobičajen fenomen da podržavam svakog ko to učini i prihvata odgovornost za svoju grešku. Naravno, pod uslovom da je priznanje iskreno.

    1. Jeste li slušali gospođicu na TV u izbornoj kampanji? Ako jeste, šta kažete? Pre toga sam javno obećao da ću glasati za listu „1 od 5 miliona“, a posle njenog nastupa me je bilo sramota da to uradim. Ona je već tada bila politikant veći od cele pozicije i opozicije.

      1. Apsolutno tačno. Došla je u Beograd da studira a ne da se bavi politikantstvom. Sigurno neću glasati za takve likove i partije.

  2. Ona, ili je od početka njihova pa ubačena u 1od 5 mil. ili druga opcija može da bude da se sprema zamena za Mariniku?

  3. Nije htela da kaže ko im dade 950 potpisa (163 glasa) na Savskom Vencu, 500 potpisa (18 glasova) u Doljevcu, …?!

  4. Mogu da oprostim mladoj osobi grešku pod uslovom da desetak godina „tihuje“ dok ne nauči osnovne stvari o politici kojom, izgleda, želi da se bavi. Šteta koju je nanela ne može da se ispravi jednim izvinjenjem. Dok sam je slušala pred izbore kako lupeta o tome kako će „iznutra“ da ruši sistem pitala sam se za koliko je prodala taj pokret, koliko je njoj bilo korisno da ga rasturi? Ne verujem da je neko toliko glup da ne zna šta radi a uporno to radi? Ličilo je da je ona „trojanac“ koji će da rasturi proteste i odglumi opoziciju za potrebe izbora. Tako je radila i uradila.
    Da li je to uradila iz gluposti i neznanja ili svesno, za neku ličnu korist to uopšte nije bitno, uradila je!
    Svaka stranka koja je primi u svoje redove moraće da se čuva njenih ispada i štete koju može da napravi, iz neznanja ili svesno, svejedno.

    1. Nažalost, potpisujem svaku Vašu reč. Olako dajemo poverenje opozicionim liderima, bez da se prvo dokažu. Valentina se pokazala i dokazala, kao trol, insajder, petokolonaš.

  5. Ima raznih misljenja kao sto vidimo i sve ih postujem. Ali neki postulati moraju da postoje a to su da se mladima uvek vise moze oprostiti jer to svaki/a od nas zna ako se malo priseti mladosti. Dalje, da li je 1 od 5 miliona uopste stranka tj. partija? Ako jeste OK a ako nije onda nema govora o bilo kakvom preletanju nego o uslanjenju i SSP! Dakle, razjasnite malo stvar?

  6. Kako ide ona narodna izreka: „Ne pada sneg da pokrije breg, već da svaki vrag pokaže svoj trag!“ Ja sam bio oduševljen kada sam video mlade da su nezavisno od svih nas matorih odlučili da „uzmu stvar u svoje ruke“, jer ja mladost razumem ko bivši „šezdesetosmaš“, tada srednjoškolac i odmah odlučio da oni budu moji favoriti na izborima, a onda sam je pažljivo slušao na jednoj televiziji i posle pola sata shvatio da ona nije pravi predvodnik tih mladih koji su stajali iza nje. I šta se odogodilo, evo je gde je i čime će u budućnosti da se bavi. Sada priznajem da sam pogrešio sasvim. Otišla je tamo gde joj i jeste mesto. Pogotovo kada sam pročitao da joj je „sindrom Marinika“ kako je Tepićku nazvao jedan moj prijatelj psihijatar, poželela dobrodošlicu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.