Produžen rok za slanje podataka za vaučere za decu od 6.000 dinara: Ko sve ima pravo i gde će moći da se potroše?

Ostavite komentar


  1. Nista meni ovde nije jasno… Ko i kako prijavljuje decu koja nisu obuhvacena obrazovno-vaspitnim sistemom? To niko ne govori… Ili mozda se vec zna ko su, a ako se zna zasto su potrebni podaci onih koji pohadjaju skole i vrtice?…….

  2. Samo za Beograd normalno jer je to glavni grad gde deca mogu da idu na sport, za ostale nek im se daju vauceri da kupe opanke i gumene cizme. Posteno.

  3. Kako za vaucer da podnesu roditelji cija deca jos uvek ne idu u skolu i vrtic? I kako ce vaucer dobijati ti roditelji?

  4. Ja sam dobila informaciju da deca koja ne idu u skolu ili vrtic treba da se prijave u opstini gde su roditelji ili jedan roditelj prijavljeni.

  5. Naravno opet i uvek samo Beogradjanima… Mi na selima i u drugim gradovima ne radjamo decu … Nasoj deci ne treba… Uzas…

  6. Da li se zna nesto u vezi tih vaucera? Mnogi roditelji to iscekiju da bih deci kupili nesto od zimske obuce ili odece? Pa bih volela ako bih mogla dobiti neki odgovor. U pitanju su vauceri za decu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.