Već 310 poginulih u saobraćaju ove godine

Udruženje osiguravača Srbije i Uprava saobraćajne policije organizovali konferenciju o bezbednosti na putevima

Ostavite komentar


  1. Zbog čega niko tokom radnog vremena ne alkotestira saobraćajce, jer se oni, za koje ne znamo koliko bi naduvali, bacaju na auto, pišu kazne za nevezani pojas i onima koji su vezani, dovoljno je samo da vide da vozilo nije iz njihovog kraja. Kako dokazati da je saobraćajac lažirao prijavu ako nemaju kamericu na uniformi koja bi mogla da uhvati i putnike sa zadnje klupe dok im traži lične karte, pa da se vidi za šta crta slovo po slovo na prijavi dugih 15 minuta? Kada smo kod crtanja slova, kako da se zaštitimo od pripitih policajaca koji traže zabavu u maltretiranju vozača, jer je nemoguće da onaj ko je završio osnovnu i srednju piše prijavu tako dugo? Kada će policajci početi da brinu o bezbednosti svih učesnika u saobraćaju i prestati da iskaču pred vozila na nebezbednim mestima? Zar je toliko teško da se iskontrolišu drumski razbojnici koji iskaču u krivini ili u zoni raskrsnice pred vozilo?

  2. Kada su videli klince kako guraju druga ka vrhu skočili odmah da ih zaustave i pustili ga da klizi od sredine rampe. Oni koji su isprobali kako izgleda taj let kažu da ih je pojas dobro isekao i da bi pojasevi morali imati sunđerast deo da bi bili stvarna zaštita. Izglda da je najbolje da moliš boga da ne budeš učesnik saobraćajke, jer ni pojas nije ono što tvrde da jeste, da je drugačije ne bi skakali kada su klinca hteli da puste sa vrha kose klupe.

  3. Da li postoji statistiks koliki je udeo BMW.
    mladjih vozaca od 30 g, akoholisano stanje it’d.

Ostavite komentar


Društvo

Kada se očekuju gužve u saobraćaju? 10

Kada se očekuju gužve u saobraćaju?

Od sutra se zbog početka prvomajskih i uskršnjih prazničnih ;dana očekuje da će doći do novog talasa sa većim brojem vozila na putevima, graničnim prelazima i naplatnim rampama, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.