Većina građana Srbije zabrinuta, smorena i konfuzna (VIDEO, PODKAST)

Rezultati onlajn ankete “Kako ste danas”? dnevnog lista Danas i BIRODI-a

Ostavite komentar


    1. E, bas si genije. Znas kako se pravi i ulicna anketa, a o ovakvoj, da ne pricamo.

  1. Ha ha ha, super sam, ne radim zbog korone, nisam isla na more , ne izlazim iz kuce jer se plasim da ne zakacim virus, pusim kao turcin jer sam nervozna,sa prijateljima se ne vidjam jer su isto u strahu…idem po kuci kao luda i samo masem sa uv led lampom ambilife za sterilizaciju i dezinfekciju, da mi se kojim slucajem nije negde zapatio virus.Ma super smo.

    1. Olgice draga, pa to je upravo ono što ovi bezdušnici žele, da vam se ogadi život. Nedajte se, ne dozvolite da se ne družite, ne radujete. Virus je njihova tvorevina koja ima za cilju opštu dezorejtaciju, strah, akcioznost, nemoć. Borite se Olgice i shvatite da su ovi nosioci „zaraze“ najveće zlo. Vi ste jači od njih i pobedićete ih. To važi za sve Olgice u Srbiji i šire.

      1. Svaka cas za komentar,svrha ove zbrke je da nas izlude da bi ih molili da nas pelcuju.Ja zivim normalno,druzim se sa prijateljima.Masku nosim gde moram je se vishe plasim kazne nego korone.Nema smrti,bez sudjenog dana,zato nek* ide zivot!

  2. Pa kada se taj JEDAN OGADI i ostatku naroda, stvari ce se izokrenuti. Bar polovini jeste, vec odavno. A valjda ce, se to desiti ubrzo, obzirom, na svakodnevno, visegodisnje mentalno silovanje. Jer i srbinu, prekardasi.

  3. Kada pubertetlija koristi izraz smoren to je normalno, ali da Vi stavite taj izraz u naslov… ne priliči.

    1. To je baš adekvatan naslov, jer iako nemam televizor više od decenije, ja sam totalno smoren i ono malo naslova i poneki tekst koji pročitam od „najboljeg predsednika i najbolje vlasti u istoriji“. Toliko sam smoren da ujutru razmišljam „da li da se umijem, ili da se ubijem“ jer beznadežnost bilo kakve promene posle povratka u 90te pre 8 godina i delimičnog pre 12 godina, jednostavno dovodi do totalne depresije.
      Smoren je pottpuno adekvatna reč u kontekstu teksta, jer garantujem da se većina stanovnika tako oseća

  4. Mi što smo na BW ringišpilu nemamo pravo da budemo smoreni jer nemamo kad. Samo nedeljom odmaramo a neki ni tad. Mi smo u tih 9% koji nemaju pravo na svoju porodicu kao neki iz administracije koji ne rade ni subotom pa se šećkaju Srbijom u potrazi za boljom krmenadlom na kajmaku. Tačnije, zbog virusa su im i ostali dani upitni a mi možemo da se guramo po radničkim kontejnerima održavajući distancu pa makar u milimetrima. Alternativa?

  5. U kom rečniku srpskog jezika postoji reč smoren? Danas uvodi kolokvijalizme u zvaničnu upotrebu?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.